BIST 9.059
DOLAR 32,33
EURO 35,06
ALTIN 2.300,51

Vahşet: Tüfekle vurduktan sonra diri diri yaktılar!

ÇANAKKALE'nin Bayramiç ilçesinde işkence yapıldığı belirtilen pitbull cinsi sokak köpeği, başından av tüfeğiyle vurulup ateşe verilerek telef edildi. Polis, köpeği vahşice öldüren kişi veya kişilerin belirlenip yakalanması için çalışma başlattı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

akli dengen yerinde mi lan. şöyle yapsınlar istersen. bütün katillerin anası babası hatta sülalesi içeri alınsın olur mu gönlün. kimlere kaldık ya.

misafir

Kabahatlar kanunu yakalansa bile 300 tl para cezası verir çıkar dışarı sadist pislik. Rabbim senin yaptığının karşılğını misliyle ödetsin inşaallah.. Ne demişler " Dedenin yediği acı elma, torunun dişini kamaştırır." elbette zaman sanada gösterir böylesine bir acı.. bekle ve canının yanacağı günü bekle ey zalim.

Misafir

adın nedir cismin nedir bilmiyorum ancak, hayvanların taşıdığı canı da senin zavallı bedenindeki canı da Allah verdi. Ve senin zavallı bedenin bu aptal kafayı taşımak için görevlendirildi. Bu olaya sadece bir hayvan öldürülmüş gözüyle bakamazsın. Bu olay potansiyel bir sadist katilin neler yapabileceğini gösteriyor olmalı sana. Ancak sendeki zayıf ve bencil egoist kafa ile bunları anlaman tabi ki zor. Seni bile yaratıp bu dünyada rızıklandıran Rabbim aynı hakkı o hayvanada verdi. Bir pireyi bile öldürürsün ancak yakamazsın. Yakmak Allah a mahsustur. O da ince teraziden geçtikten sonra hakettiysen. Hayvanlardaki de insanlardaki de bitkilerdeki de aynı can. Gidene can olarak bakarsan belki vicdan kırıntıların sana olayı daha net anlatabilir.

Misafir

HAYVAN DOGDUGUNDA MASUM İNSANLAR HAYVANIN RUHUNU BOZUYORLAR KATİL İNSANLAR DEVLETİN KANUNU YOK PSİKOLOJISI BOZULAN HAYVANLARA SALDIRIYOR MUSLUMAN ULKE NERDE

okur

bunun bir çok anlamı var: 1- ya bu ülkede adalet zirve yapmış ve polisler yakılan köpeğin bile katilini soruşturuyor(hiç sanmıyorum) 2- ya da bu ülkede adalet ne yapacağını şaşırmış ve polisler bir sürü cinayet, gasp, tecavüz vs.. suçlularını aramaktansa yakılan köpek katilinin peşine düşmüş(!) 3- ya da biz hayvan(!)ları koruyoruz.

geviş

satılık mama aşinalığından otürü atık kedim fare etinden eğrenircesine yemiyo, fareyi yakalasa da onayıp tekrar özgür (!) bırakıyor.

ilerliyor

bir pitbul a kedi saldırıvermiş pitbulun yüzü kan revan icinde kalmsına reğmen kediye bir fiske bile atmamış sadece korunmaya çalışmış .hata onun pitbul olduğu konusunda şuphelenmiştim, oysa yetişme koşullarını etkisinde oldukların sonradan öğrendim.

Zeynep

Misafir ( Pitbull düşmanı :)= Geçenlerde bir veterinere gittim , çok sevimli bir Pitbull'u aşıya getirdiler , ''Sevebilir miyim ?'' diye sahibine sordum , ''Elbette , çok sakindir !'' deyince daha yanaşmama kalmadan kedi oldu aniden mırlayan , yerlerde takla atmalar , yanagını sürtmeler ve yumuşak ,sevgi dolu bakışlar ...anladım ki , sevgiyle büyümüş , tek fiske kaba kuvvet görmemiş , yani tüm sorun biz İNSANLAR !! O gördügün vahşi Pitbulllar ,insanlar tarafından dövüle dövüle , kafasına vurula vurula ,aç susuz bırakılıp dövüş köpegi olarak yetiştiriliyor ya da sapık sahipler sırf ego tatmini için adı çıkmış bu zavallıları böyle yetiştiriyorlar yani ''Bakarsan bag , bakmazsan dag ...'' misali ! Unutma , dünyanın en vahşi yaratıgı insandır ,zevk için silahla tarar , sırf sapıklıktan paralı asker olup çocuk keser , üç kuruş para için insan öldürür...daha sayayım mı ??

Misafir

wahsilik insanin yetisme tarzindan ve egitim durumundan kaynaklanir,eyer biz cocuklarimiza daha ilkokul döneminde hayvan sevgini ögretemiyorsak oturup düsünmemiz lazim,yada gelismis ülkelere bakmamiz lazim,basit bir örnek vermek gerekirse almanyanin 85 milyon nüfüsü var ve 115 milyon evcil hayvana sahip,(kedi köpek)

Misafir

Bir köpeğin kurşunlanması ve yakılması elbette çok vahşice bir şey...Ancak pitbull köpeklerinin ne kadar saldırgan ve öldürücü olduğun da malum...O köpeğin zarar verdiği bir kişi yaptı büyük olasılıkla...Bunu yapan kişiye ceza verilmeli ama pitbull besleyen kişiler de en az 1 yıl hapis yatırılmalı!

  • 1