BIST 9.548
DOLAR 32,49
EURO 34,58
ALTIN 2.499,92

Üst düzey görevliden çılgın Gülen kehaneti

ABD Fethulah Gülen’i iade edecek mi etmeyecek mi? Miliyet yazarı Tunca Bengin üst düzey devlet görevlisine sorduğu bu sorunun yanıtını köşesine taşıdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
aslan

yav hem adamlara darbe yaptınız demek hemde güleni istemek mantıklımı veya feteyi vermelerini beklemek mantıkmı

Akif

Kehanet dediğiniz şeyi bir ay önce, teröristbaşının Türkiyeye iadesiyle ilgili bir habere yorum olarak yazmıştım. ABD kendi ajanını Türkiye'ye teslim ederek bülbül gibi ötmesini seyretmesini beklememiz saflık olur. İhaneti tüm kanıtları ile ortada dururken iade etmemek için çok fazla direnmesi de mümkün değil. Geriye iki şık kalıyor: 1-ABD'den yurt dışına kaçırılacak 2-Ecel süsü verilerek ya da suikast sonucu öldürülecek. Sizce hangisi!

salih

SACMALAMAYIN HOCAEFENDİ TUM DUNYADA COK SAYGIN BİR İNSAN.KURGULANMIS SAHTE DARBEYLE ASLA KANITSIZ ABD ONU VERMEZ.

misafir

aynen öyle tesbitleriyle mutabıkım

Farklı Bakış

Fetonun öldürülmesi( daha doğrusu kendi ecelinle öldü gösterilmesi) veya başka bir ülkeye kaçmasına göz yumulması siyaseten daha yakın ihtimal gibi görülüyor.

kerko

Bence çiftliği yangın süsü vererek yakacak bu sayede delil ve diğer şahitleri de yok edecek.

amasyalı

Eğer abd. fetöyü bize verirse, şehrin meydanında eşek gibi anırırım.

metin

bu saydıklarınızı söylemek için "üst düzey" olmaya gerek yok. gariban köylü mehmet ağa bile böyle düşünüyor zaten. ancak ; fetö abd de öldürülürse imajı çizileceği için, başka bir ülkeye gönderilip, kısa bir zaman içinde orada ölmesi sağlanabilir. yada kendisinin intihar ettiği yalanı söylenebilir yada uçakla gönderilirken uçak düşebilir.... ve daha neler neler... sonuçta bu terörist sağ sağlim bize ve-ril-mez..

VEREMEZ

GELMEYECEK TÜRKİYE DE BUNUN FARKINDA ZATEN DE.

  • 1