BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,84
ALTIN 2.430,61

Unutturup Çalmak İstedikleri!

Bizim onların görünen boyutları yüzünden gözümüz kamaşırken onlar bizdeki görünmeyen boyutların avcılığını yapmaya çalışıyorlar!

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Bu ne Yaaaaaaaaaaaaa?......

New York Times muhabiri Türkiye'ye alınmadı...New York Times haberi milyonlarca takipçisiyle paylaştı ............. New York Times haberinde 15 Temmuz darbe girişiminin ardından düzinelerce gazetecinin ya hapsedildiğini ya sınır dışı edildiğini ya da mesleki açıdan taciz edildiğini yazdı. Haberde Wall Street Journal muhabiri Dion Nissenbaum'un, eşi ve bebek kızı ile birlikte ülkeyi terk etmeden üç gün önce; açıklama yapmaksızın üç ay boyunca onlarla iletişim kuramamasını hatırlattı.

anadolu nere newyork nere.

newyork da 10 dak. elek.kesilse tecavüz yağma talan bin misli artıyor 15 temmuz abd de yaşansaydı sen de biliyorsun ki başkan ne derse desin halk meydanlara tankların tüfeklerin üzerine değil dükkanlara koşar yağmalar tecavüz ve gasp tavan yapardı.abd nin bizi sömürge görmesini çok doğru söylediğin halde neden yanlış yollara saptın onu hiç anlamadım.

olmadı olmuyor.

yazar kırk yılda bir çok iyi bir konunun çok az bir kısmını ele aldı ama öyle bir şekle sokarak yazdı ki kimse bir şey anlayamadı bunu bile beceremedi.hal bu ki bu konu ilerleyen günler de dünya nın en çok konuşulan konularından biri olacak

ayran

Bu ülkeden bir cacık olmaz, sorunlar hep halının altına süpürülerek gençlere karanlık ve sorunlu bir ülke bırakılıyor, sorunlarla arasındaki gençleri anlayıp çözüm üretilmediği sürece karanlığa hızla giden ülkeyi kurtaracak gençlerde olmayacak...

çare bulmak gerekir.

emekli paşa ilker başbuğ dünya hapı yutmuş derken senin bu tespitlerini de kastetmiş hatta işin casusluk kısmını da anlatmak istemişti ama sen onu pek sevmediğin için dinlememişsindir her ikinizde çözüm sunamıyorsunuz.

bize sefillik önerme.

mustafa bu konu da iyi tarafın tespitlerin doğru kötü tarafın çözümlerin yanlış ve yanlı.senin düşüncelerini uygulayan toplumlar sefalet içinde yaşarlar.

sorun doğru çözüm yok.

gerçekten nerede ise hiç konuşulmayan hatta gizlenen bir konuyu ele almışsınız ama bulduğunuz çözüm çare değil kesinlikle bu zaman da dünya ile hiçbir konuda hiçbir şekilde rekabet etmemizi sağlayamaz.sizin düşüncelerizi uyğulamak için toplumun alt yapısını bile değiştirseniz hiç bir faydası olmaz

kapitalizm in sonuçları

kapitalizm ile yönetilmenin insani boyutunu ele alıp şikayetlerinizi dile getirmişsiniz ama işin devlet kısmı dahada önemli para piyasalarımızın saldırılara çok açık olduğunu tayyip söylediği halde bu şekliyle devlete ve millete zararlarını açık açık ifade etti ama çare bulamıyor çözüm söyleyemiyor.

neden kapitalizm.

1980 sonrası son hızla newyork daki yaşantıya doğru gittik hatta şu anda onları bile geçtik diyebiliriz bunu anadolunun en ücra köşesinde bile rahatça gözlemliyorum nedeni çok basit kapitalizm ile yönetilen toplumların birbirine tıpa tıp benzemesi kadar normal bir şey yok.

  • 1