BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,82
ALTIN 2.419,21

Ünlü oyuncudan ilginç video! 'İspanya’da 22 kez, Türkiye’de sadece 8 kez…'

Ünlü oyuncu Umut Oğuz, tatil için gittiği İspanya'da aracının benzin deposunu doldururken ilginç bir video çekti. Türkiye ve İspanya arasındaki ücretleri karşılaştıran Oğuz, Türkiye’de 1600 TL olan asgari ücretle sadece 8 defa, İspanya'da ise 22 defa benzin alınabileceğini söyledi.

BU VİDEOYA YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Misafir

edemez yemez, çünkü bun da john dandır gibi hansa özenmiş sanatçı bozması

ünal

Eski adkıyla Umut yeni adıyla Hans, adım ünal özer, instagramda unalozergiresunn , senden ancak hans olur zaten,kal orda hans sen kal memleketin oralar zaten

Can DOĞRUSÖYLER

İspanya'da en ucuz kira 1.000 Eurodan başlıyor. 1 Paket sigara 5 euro, en ucuz peynir 10 euro, şehirçi otobüs fiyatları 2 euro civarında bunlardan da bahset biraz dürüstsen.

Misafir

Maalesef durum sadece o değil. Elektrikli arabaların elektrik arzını da karşılamak lazım. Tahmin ediyorum dünyanın en pahalı elektiriğini kullanırız o zaman da. Bu ülkede Ak Parti dahil halkı düşünen siyasetçi yok. En azından ben henüz görmedim.

Misafir

tek cümle ile serdar: senin oyun la benim oyum bir ya zoruma o gider başka bişi değil. senin gibilere ne veriyorlarsa en ağır uyuşturucudan daha e bişi etkili olamalı ki böyle bişi diyebilesin. hani ülke düzelecek asgari ücret artacak petrol ucuzlayacak falan de ki bizde olabilir diyelim ama sen böyle dersen iş değişir. adam haberde diyor siyaset yapmıyom zoruma gidiyor diyor doğru diyor başka Türkiye yok sahip çıkalım ülkemize . her şey iyi olacak buna yürekten inanıyoruz.

serdar

aynen türkiye nin nelerle mücadele ettiğini anlayın. ak parti olmasa durum çok daha vahim olacaktı. ak parti elektriğe yatırım yapmasının sebebi bu. petrol un 10 sene sonra kıymeti pek kalmayacak elektrikli arabalar çıkacak. enerji için de nükleer şart yoksa ayvayı yeriz. ak partinin iktidarda kalması bunun için çok önemli.

  • 1