BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 35,00
ALTIN 2.426,54

Ünlü anketçiden bomba iddia Devlet Bahçeli Meclis Başkanı olabilir

MAK Danışmanlık'ın başkanı Mehmet Ali Kulat, AK Parti ile MHP arasındaki ittifak görüşmeleriyle ilgili elindeki son kulis bilgisini "şu anda kuvvetli bir şekilde konuşuluyor" diyerek patlattı...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
mevhibe inal

Koskoca camiayı bitirmek Türkiye için de hayırlı değil. Hele bütün dünyada Globalci Kapitalistlere karşı Milliyetçilik güçlenirken.

Harbi delikanlı

Devlet Bahçeli bugüne kadar her türlü görevden kaçtı. İşi gücü MHP binasıyla evi arasında gelip gitmek. Kendisi gibi antika arabalara binmek. Bir hafta boyunca yazdıklarını Salı günleri grup toplantısında okumak. Sonra da Milletin paracıklarını yiyip yan gelip yatmak. Bu yaştan sonra değişeceğini sanmam.

Harbi delikanlı

Aktrollerden öğrendiğimize göre; iktidara gelir gelmez hemen PKK'yı palazlandıran, IŞİD'in kurulmasında rol oynayan, FETÖ'ye Devleti teslim eden, Diyarbakır'daki AKPKK mitinginde megri megriler eşliğinde ağlaşarak Kandil'den canlı bağlantı kuranlar, Güneydoğudaki bürokratları PKK'lılardan seçenler, Bebek katillerinin sürü başına "sayın" denilmesini isteyenler, hendek kazanlara yardım ve yataklık yapanlar ve bundan dolayı 753 şehit vermemize sebep olanlar AKP'liler değil de meğerse İyi partililermiş.

Misafir

Bu arkadaş gündem olmak için saçmalıyor

xtr

İsraildeki koalisyon hükümetin başında 5 parti var. Ve yine aynı israil, başbakan ve eşi hakkında soruşturma dosyası hazırlayıp mahkemeye sunuyor. Yargılama kararı çıkması adına. Bırak avrupayı, orayı burayı, israil kadar bile değiliz. Zerre alakası bile yok. Demokrasinin DE'si yok özetle.

Misafir

Olmaz böyle bir şey. Ne Akparti ne Devlet Bahçeli MHP başkanlığını başkasına bırakma riskini almaz. Yoksa neme lazım MHP muhalefet yapar, iktidar olacak seçmen sayısına felan çıkar. Böyle iyi. Öyle iddialı bir MHP kimsenin işine gelmez. Devlet Bahçeli ile ne güzel gidiyor Akparti. O riski almaz. Bu iş kısaca olmaz.

vahdettin

normal, bu bir koalisyon hükümetidir, artik tek basina hükümet olan partilerin dönemi bittiyor, dünyada bu böyle, büyük partiler kücülecek, bir birleri ile koalisyon yapacaklar

Şahin

Saçmalık.. Hangi genel başkan bunu kabul eder

Gök Türk

saçma sapan bir haber. Herhangi bir partinin genel başkanı bu makamı bırakıp meclis başkanı olur mu?

OK YAY

HABERİN İÇİNİİ BOŞ BULDUM, SANKİ CUMHUR İTTİFAKINA HİZMET İÇİN YAYINLANIYOR GİBİ...

ihsan

bahçeliye meclis başkanlığı çok yakışır

Misafir

meclis başkanlığı aldatmacası ile mhp nin akp ye itaatı söz konudur.anlayana!

Misafir

meclis başkanlığı aldatmacası ile mhp nin akp ye itaatı söz konudur.anlayana!

  • 1