BIST 9.530
DOLAR 32,50
EURO 34,84
ALTIN 2.479,62

Üniversiteye giriş sınavı da mı değişiyor? Erdoğan'dan flaş sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TEOG sınavının ardından üniversiteye giriş sınavında da değişiklik yapılabileceğinin sinyalini verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
Ali Eker

Ah be cumhurbaşkanım...Çok geç bile kaldınız.

Misafir

Artık bu ülkede YANDAŞ olmayana, BİAT etmeyene eğitim hakkı da yaşama hakkı da yok.

misafir

Ne kadar kolay ben yaptım oldu. Tek adamlık işte budur. gerisini siz düşünün.

vatandaş

Bizde her şey göstermelik! Herkes günü kurtarma derdinde!Her ilde üniversite olması hiç önemli değil!Üniversiteye kimler ne için gidiyor amaç nedir bunun sorgulanması gerekir!Lisans mezunu yaşı otuzu bulmuş fakat işsiz binlerce insanımız var!Bu eğitimdeki yanlış politikalar yüzündendir.

okan

reis bu ya. tövbe haşa kendi aleminde ol deyince olduran kaybol deyince kaybeden reis bu.o ne derse o. reisim çok yaşa

Misafir

lütfen !!!! bilim insanları eğitimi baltalayan cahillere hemen dur desin !!! böyle giderse yeni nesil hani birileri demişti; cahilleri yönetmek daha kolay diye ...işte cahil nesil aynen arakanlılar gibi olacak ve bunu isteyenler aynen koltuk ve baskıcı zorbalardır.

Abidin

Ahmet Emr Kabilenin reisi Ülkenin reisi adı üstünde reisicumhur. O söylesin diye seçiyoruz. O söylüyorki biz seçiyoruz. Bu ülkeye CUMHURİYET rejimini siz getirdiniz. Hazımsızlığınız neden? Diktatörlüğü özlüyorsunuz değilmi Sizi gidi 90 yıllık fosiller sizi.

ANNE-BABA ve VELİLER

Eğitim, eğitimcilerin vereceği karar olamayacak. Çünkü işin PEDAGOJİ boyutu göz ardı ediliyor. İşte Başkanlık kararları uygulamaya başladı. Anne-Baba ve Veliler olarak çocuklarımıza gelecek planı yapmayalım.

Misafir

Avrupalı olmak istersinizhep ya özentiniz'de çoktur Avrupa'ya .Avrupa'da sınav yok

yakındır

Guneyinde Barzani Kurdistani kurarken ve bu ulkenin yarisinda hak iddia ederken neden tek derdiniz teog ve universiteye giris sinavi? Mantiken bir ulkenin kendisi icin tehdit olusturacak bir hamleye karsi onlem almasi gerekirken bu ulkenin parlak genclerinin hayatlarini karartmak icin neden bu kadar caba, hani onlarin deyimiyle gavur gelse memleketi isgal etse ancak bu kadar zarar verebilir.

bu nedir

"Üniversite sınavlarında stres yapıyordunuz, yarış atına dönüyordunuz... artık bitiyor" türünden hamasetlerle dallandırılıp budaklandırılması kuvvetle muhtemel bu durum muhtemelen belli bir cenahta alkışlarla karşılık da bulur. Eğitim-öğretim seviyesi ilköğrenimden yükseköğrenime kadar her aşamada yerlerde sürünüyor, tek tük kalan vahalar da kuruduğunda artık "en az 3 nesil kayıp" demek mümkün olacak sanırım. bu enkaz nasıl kalkacak acep?

radyo tv

Bunları kim düşünüp,tasarlayıp Erdoğanın önüne gönderiyor çok merak ettim.

Misafir

suriyeliler faydalanır

ygs-oks-abc

kural 1: imam hatipliler istediği üniversiteyi seçebilir. kural 2: kural 1'e itiraz eden Fetö'cüdür. kural 3: kural 2'yi ayrıca diğer her alanda kullanabilirsiniz.

davut

Yani şimdi tahta bavulumu alıp ODTÜ'ye kayıt yaptırabilecek miyim ağam? Bunun için hangi akp örgütünden kartvisit almam lazım?

BÜYÜK PROJELER..

ASLINDA TİPİNE BAKIP LİSEYE,ÜNİVERSİTEYE YERLEŞTİRME YAPMAK EN İYİSİ.

Ahmet Emr

Ben söylerim olur bu kabilenin reisi benim

Misafir

kafasına göre ülke yönetiyor ....

  • 1