BIST 9.525
DOLAR 32,67
EURO 34,91
ALTIN 2.508,13

Un ihracatına son dakika kararla sınırlama getirildi!

Ticaret Bakanlığı, fiyatlarda istikrar sağlanması için un ihracatına geçici sınırlama getirdi. Ticaret Bakanlığı konuyla ilgili "Son dönemde yurt içi un fiyatlarında yaşanan dalgalanmalardan dolayı, Bakanlığımızca İhracat Rejimi Kararında değişiklik yapılarak Dâhilde İşleme Rejimi (DIR) dışındaki un ihracatına yeni düzenleme getirilmiştir" açıklamasında bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
borcu ödeyin

Bu arada uyaralım.Devlete olan borçları gününde ödeyen zira gecikme faizi %40 civarı artırıldı haberiniz olsun

vatandaş

yanlış olan ülkenin ihtiyacı fazla olan ürünlerin kontrol ve denetimi yapmadan yurt dışına ihraç edilip yurt içindeki arz dengesinin bozulması ile enflasyon ve fiyatlar uçuyor şimdiye kadar bunlar çoktan yapılmalıydı

Misafir

Adamsın Krdsm ne olurdu halimiz :))

Adadan

Başkanlık sistemi gelmeseydi bu kadar hızlı karar alınamazdı.

ersin

İyiki Millet İttifakı kazanmadı.Kazansaydı şimdi un 95 den 175 e çıkacaktı,dolar 6,60-avro 7,60-,çeyrek altın 410 tl olacaktı,şeker fabrikaları satılacaktı,benzin de 6,60 olacaktı elektiriğe doğal gaza üstüste 3 kere zam gelecekti.Allah korudu da Millet İttikfakı kazanmadı.

Misafir

tarım ihracatı tamamen yasaklanmalı... kendi toprağımın domatesini, portakalını yiyemez oldum... bu beni sinir ediyor... ihracat yapacaksan illa başka bir şey üret ve onu sat... çarşıda pazarda adam gibi ne meyve var ne de sebze... yeter birader... allısını ballısını viktor yiyor, hans yiyor... bize de kimsenin beğenmedikleri kalıyor... ben bıktım bu işten... tarım ihracatını külliyen yasaklayın..

Misafir

Önce kol gibi zam geçirmeden olmazmış...

Misafir

niye beklemişler bu kadar

Misafir

SINIRLAMA GETİRSEN NE YAZAR VATANDAŞA GİREN GİRDİ ZATEN.........

OFFF OF

DARISI ALKOL FİYATLARININ DÜŞMESİNE BU ÜLKEDE ÇOK ZOR AMA KENDİNDEN OLMAYANA TAHAMMÜLÜ YOK ÇÜNKÜ AKP LİLERİN.BİRDE FARKLILIKLAR ZENGİNLİKLERİMİZDİR DERLER.

MURAT K

90 LİRALIK UN 175 LİRAYA DAYANMIŞ.FIRINCI AYLARDIR BAĞIRIYOR.DAHA YENİ UYANDILAR GÜNAYDIN DİYELİM.HERŞEY İHRACAT DEĞİLDİR SENİN İÇ PİYASAN KARABORSAYA DÜŞMÜŞ HALA İHRACAT DERDİNDELER.İLK DEFA RUSYA UÇAK KRİZİNDE LEZZETLİ DOMETESLER YEMİŞTİK O SENE...

  • 1