BIST 9.718
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.431,11

Ümmetin en büyük derdinde halimiz buysa vay bize…

“Müslümanlar Birleşin” sloganının bir şemsiye görevi yaparak Müslümanları altında toplayamadığının gerçeğini dinlemiş oldum.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
din mi?

tevrata değiştirilmiş dersiniz ama,musanın ilk tanrı ile konuştığunun orada yazdığını,miraç olayının bir benzeri olan ibrahimin sodom ve gomora için yalvardığı diyaloğun aynısının yazdığını,gökleri ve yeri 6 günde yaratıp 7.günde dinlendiğini yazdığını vs.bunları bilmezsiniz çünkü tevrat okumazsınız kestirmeden değiştirilmiş dersiniz,bakınız sayın beşer tüm dinler birbirinin kötü bir kopyasıdır ve masallar zinciridir.

din mi?

tevrata değiştirilmiş dersiniz ama içinde aynen kuranda yazdığı gibi bu kitap tarafımızdan indirilmiş ve kıyamete kadar değişmeden korunacaktır ayetini bilmezsiniz,belki bilirsiniz işinize gelmez,sayın beşer bütün dinler yalandır,yeni dünya düzeninde ülkeler bazında gemisini kurtaran kaptan pozüsyonundadır,insani yardım gerekiyorsa tabiki yapılacak ama onların siyaseti bizi ilgilendirmez,günün sonunda dinler özünde birer siyasi oluşumlardır.

Erol Baron

Ülkenin başına FETÖ yü bela eden AKP'ye oy verse bile, yazar gibi böyle dürüstçe otokritik yapan insanları ben şahsen takdir ediyorum. Çünkü bu onun bir gün "suçlu" AKP'ye oyunu vermeyeceğinin bariz ispatıdır.

hani bir kınama var mı ?

ispanyada olan bitenden bu yazarın haberi var mı acaba? bir duruşu bir kınaması olur mu acaba? bu terörist ve bebek öldüren canilerin hangi kanaldan ve nasıl beslendiğini merak eder mi acaba? Batmanda 3000 çocuğu bu hallerre sokanların nasıl bir işi şimdiden tezgahladığını bilir mi acaba? Önce sen islam imajını düzelt yoksa dünyada müslüman kalmaz hoca efendi.Bu işler hoparlörü alıp cami minerasine çıkmaya benzemez.

  • 1