BIST 9.805
DOLAR 32,51
EURO 34,96
ALTIN 2.430,25

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş oldu! Sinan Ateş kimdir?

9 Ocak 2019 tarihinde Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nın 50. Kuruluş yıldönümünde MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin takdirleriyle Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Sinan Ateş oldu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

iyi bir eğitim aldığın belli başkan,inşallah hakkını verirsin.ülkü ocaklarını siyasetten uzak tut,gençlere iyi eğitin verilmesini sağla yeterli.bazıları gibi dini ve milli değerleri para,mevki-makam olmasın,atasını,töresini, iyi bilsin...

mustafa kara

akıl sağlığı yerinde olan bir Müslüman,nasıl olurda Allahın yarattığı bir milleti, yok sayabilir.şükürler olsun yaradana,beni bir Türk olarak yarattığı için...

Misafir

Bey : Misafir Sen Türk olma istemiyoruz. Bu ne kin Allahım

Misafir

Akli sagligi yerinde olan bir insan, Müslüman bir insan Nasil Milliyetci( Türklügü her türlü insana karsi Üstün tutmak) olabilir. Hiltlerde Alman olmsyo üstün tuttu, bir baska aciklamasi olamaz. BEYIN yanik, hani Toplum olarak örnek olalim, Caliskan olalim, üretelim, bulalim,okuyalim dersen anlarim ama Sadece TÜRK olmak Allahin emrinede karsidir, hic bir insan baskasindan üstün degildir, biz degerlerimizi kaybediyoruz..

Hırsıza oy yok

Pardon da! Ülkü ocakları mı kaldı!... İçi boşaltıldı. Fikir yok, ideoloji kalmadı. Recep Tayyip Erdoğan ile Doğu Perinçek arasında tercih yapar hale geldi. Devlet Bahçeli yedi bitirdi. AKP iktidara geldikten sonra Devlette işe giremez oldular. Bizim gençliğimizde Ülkü Ocakları dolar taşardı. Şimdiki gençler yerlerini bile bilmiyor.

Alm

Hayırlı olsun ,o yerlere egıtımlı ınanclı kişilerin gelmesıyle genclige guzel hızmetler sunulacaktı

Misafir

Hayırlı Uğurlu olsun kardeşimize. dürüst inançlı vatanını milletini seven eğitimli ülkücü kardeşlerimize ihtiyacımız var. Allah yar ve yardımcın olsun. Gümüşhane ülkücülerinden selamlar.

Misafir

Hadi hayırlı olsun. Aman ağzından çıkana dikkat. Veya her konuda ben bilmem liderim bilir de. Yoksa geldiğin gibi gidiverirsin.

Gündem

Gülmek yasak galiba.

  • 1