BIST 8.708
DOLAR 32,33
EURO 35,16
ALTIN 2.241,34

Ülkeyi şok eden balistik füze mesajı!

Hawaii'de, bir balistik füzenin adaya yöneldiğine dair telefonlara gönderilen mesaj büyük paniğe neden oldu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Misafir

ABD kıtası ile Hawai arası kuş bakışı 3500 km olduğunu unutuyorsun hrhelde.Türkiyede Edirne ile Hakkarı arası 1800 km civarı kıyasla bakalım.

Bir misafir

Haberi yapanlar Hawai'nin Amerikanin bir eyaleti oldugundan haberi yok anlasilan. Ayri bir ulke zannetmisler.

Misafir

Tek yorum yapan misafir, resmen beyni yakan yorum olmuş. Adamın zaten gemilerden karaya her türlü füze firlatma imkanı varken 25.000 km den niye Pakistan Türkiye te füze atsın. Kabloyu kısa devre yaptırma işi de extrasi olmuş. Araba mı çalıştırıyorsun birader. Allah da seni güldürsün.

Misafir

UNUTULMASIN HAWAI HALKININ YUZDE 84'U YERLI HALK!... ADALARIN SILAHSIZLANDIRILMASI ICIN WASHINGTON"A KARSI BUYUK MUCADELE VERIYOR!

Misafir

Muhtemelen ABD Balistik Füze denemesi yaptı.Hawai üzerinden geçtiğine göre hedef K.Kore değil.Hawai adasına göre konum belirleyece olursak hedef Arap yarım adası,İran,pakistan,Türkiye,Rusya.Rusya ve Çin izleyebildi ise muhtemelen açıklama yapacaklardır.İşte bu gösteriyor ki Ülkeler mutlaka açık denizlerde erken uyarı sitemi için dönüşümlü bir filo bulundurmalıdır.Nükleer silah için resmiyette evet şifre falan filan ama gayri resmiyette füze'nin yanında bulunanların bir kabloyu kısa devre yaptırmalarından ibaret.

  • 1