BIST 9.570
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.488,02

Uğur Dündar korkusundan kaçtı!

Uğur Dündar, CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter'i diline doladı. CHP'nin bu gibi isimlerden arındırılması gerektiğini yazan Dündar, Serter'ten korktuğu için İzmir'den kaçtığını yazdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 23 Adet Yorum
Harbimi

Ey koca Uğur Dündar hazretleri ne hale düştün?Gariban fırıncıların bedduaları tutuyor.Zavallıcık..Ne Isa ya,ne Musa ya yaranabildin? Yıllarca tarafsızmış gibi gözüküp,algı yönetimi ile Solu CHP yi destekledin.Ama şimdi yediremiyorsun.CHP kanalların da aleni program yapıyorsun.

YİYİN BİRBİRİNİZİ

YİYİN BİRBİRİNİZİ ZATEN HİÇBİRİNİZİ SEVMEM.

Misafir

UĞUR DÜNDAR DA TAM KORKUP KAÇACAK ADAM YA

SAVCI BEY

UĞUR BEY ÖYLE BİR DAYAK YİYECEK Kİ HEMDE CHP,LİLERDEN AHANDA BURA YAZIYORUM KAFAYI YEMİŞ ÇÜNKÜ SAĞA SOLA ÇATIP DURUYOR AMA NEDEN DİYENLERE TÜRKİYE,NİN EN BÜYÜK GAZETECİSİ OLACAKSIN 75 ,TEN BU YANA ŞİMDİ HİÇ KİMSE SENİ KAİLE ALMASIN İŞTE BU TARAVMATİK BİR OLKGU VE SİNİR YARATIYOR UĞUR GİBİ İNSANLAR DÜNYAYA TAPMIŞTIR AHİRET DİYE BİR ŞEY YOK ONUN İÇİN BU PANİKLERİ ÖLÜM VAR ÖLÜM VAR VE YİNE ÖLÜM VAR VE ÇOK KORKUYORLAR ÖLÜMDEN BÜTÜN ATEİSTLER GİBİ.

SAVCI BEY

YAKALAYIN DELİ VAR KENDİNİ TÜRKİYE,NİN SAHİBİ OLARAK GÖRENLERE EN BÜYÜK CEZA GÜNDEMDEN DÜŞÜRMEKTİR.

ekmek yediğin kaba pislemek

@Ne Yapmalı. m.kemal mi? o kim la? :)

kemalist cehalet

uğur tweetlerinde imla kurallarına dikkat etmiş, güya il başkanı olacak adam ise dikkat etmemiş. kemalistler önce cehaletten kurtulsun, sonra lider seçerler. (büyük harf yerine küçük harf kullanmam kastidir, küçümsemek için...) kemalizm de tıpkı siyonizm gibi insanlık suçudur.

Misafir

13 YIL ÖNCE BATIRILMIŞ BİR ÜLKE VARDI O ZAMANI ARAŞTIR BU GÜNÜ SONRA DEĞERLENDİR YANLIŞ BİLİYORSUN.

SAVCI BEY

UĞUR BEY ÖYLE BİR DAYAK YİYECEK Kİ HEMDE CHP,LİLERDEN AHANDA BURA YAZIYORUM KAFAYI YEMİŞ ÇÜNKÜ SAĞA SOLA ÇATIP DURUYOR AMA NEDEN DİYENLERE TÜRKİYENİN EN BÜYÜK GAZETECİSİ OLACAKSIN 75 ,TEN BU YANA ŞİMDİ HİÇ KİMSE SENİ KAİLE ALMASIN İŞTE BU TARAVATİK BİR OLKGU VE SİNİZ YARATIYOR ÇÜNKÜ UĞUR GİBİ İNSANLAR DÜNYAYA TAPMIŞTIR AHİRET DİYE BİRŞEY YOK ONUN İÇİN BU PANİKLERİ ÖLÜM VAR ÖLÜM VAR VE YİNE ÖLÜM VAR VE ÇOK KORKUYORLAR ÖLÜMDEN BÜTÜN ATEİSTLER GİBİ.

Misafir

bi izmir yıkılmaz kalesi onda da hemşlirelerinimi doldurmuş ülke onda olsa ne olur acaba

fetres

Sosyal Demokratlar, Sorunlarını kendi içinde konuşarak ve kamuoyundan habersiz çözmelidir. Atatürk'ün partisine bu yakışır. Birilerinin değişik yerlerinden gülmesine izin vermeyin.

Misafir

hayatın bir çok evresinde özellikle insanlara bakış açıları ve sandığa her gittiklerinde yanlarına almayı unuttukları karmaşık et parçasını bu şekilde talan ettikçe bunlardan bir cacık olmaz.

Misafir

Vahhh vahhh güvenli mekan AKPARTI nin bölgesi haaaa... Neden Aydın a kaçmadı acep?

vatan sever

Uğur dündarın derdi yaşar nuriyi chp nin başina getirmek yardımcısınada müjdat gezeni.ondan sonra ver elini iktidar

Misafir

izmir chp kılıçdaroğlunun hemşerisi kişilerden arındırılmalıdır,nedir bu hemşericilik ya,izmiri neden izmirlilere yönettirmiyorsun kılıçdar bey?

Misafir

sizinki biat partisi çıtı çıkan kendini kapıda bulur,şşşşt.

hakan yaka

yeyin birbirinizi!!!

kolay gelsin

%25 birbirinize girip birilerini%60 yapın bakalım.

Misafir

biz 13-14senediriktidardayız kavgamız yok bunlar iktidar degil birbirlerine düşüyorlar gülüyorum hele bir iktidar olsalarkan gövdeyi götürür gibi kavgalar çıkar bir laf var dogru sözmüş allah dagına göre kar verirmiş

İzmirli

Üzülmeyin Uğur bey, tanıdıkça daha da uzaklaşacaksınız, gazetecilere siyaset zenginlerin işidir diye demeç veren bir adamla muhattap olmamanız en doğru karar bence.

hoşhaber

ulusalcı kafa= örümcek kafa

Ne Yapmalı

Bir ülke Hukuksuzluk ihanet ve yolsuzluk batağına saplanmışsa ne yaparsın?..Bundan sonraki seçimleri beklersin!..... Kaçarsın_____________Veya Mustafa Kemal'in Yaptığını Yaparsın _______________

Misafir

MEB'ten 'bilimsel' hizmet: Okullarda 'yağmur duası' eğitimi etmenin "önemi" anlatılacak.

  • 1