BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.433,82

'Uçan Balık'ın fotoğrafları ilk kez paylaşıldı!

Çift motorlu olarak tasarlanan ve havada 24 saat kalabilecek Akıncı Taarruz İnsansız Hava Aracı imalat bandına girdi. Baykar Makine Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, ilk gövdenin fotoğrafını Twitter üzerinden, "Üretim hattına büyük bir uçan baluk girdi. Yolda, geliyor... Takipte kalın" diyerek paylaştı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 22 Adet Yorum
hakkı

iyi bakın nerde nekadar vatan haini varsa; amerikadaki papaza tapan maklubeciler, hdpkklılar, chpliler, ipsiz ipliler ve spliler erdoğan ne yaptı diyenler iyi bakın özellikle chpliler hizmetin ne manaya geldiğini belki anlarsınız. seçime kalmış 11 gün yıkıp kapatmaktan başka bir projenizi duymadık.

aslan

inşallah jet te yaparsınız

Misafir

adam gibi olunya.damat olalı kaç sene oldu.3 senemi falan .ulan bu adamlar yıllardır üretiyor.kudurmayın.çirkefleşmeyin.adam gibi adam siz nerden bileceksiniz yılan gibi sizler.para diyon ulan dünbyada chp den başka bankası olan siyasşi parti varmı yok.önce dürüst olun

Misafir

AVM ye gidiyorum arabayı parketmeye yer yok, akşam bi kafeye gidiyorum oturmaya yer yok, trafik desen zaten her arabanın içinde 1 kişi 2 kişi var, lüks mağazaların ve restoranların cirosu o kadar çokki yeni mekanlar açıyorlar, gece kulüpleri full...... NASIL KRİZ LAN BU BENCE KRİZ YOK AYAĞINI YORGANINA GÖRE UZATMA SENDROMU VAR... SAYGILARIMLA...

hakan

o kadar parayı bana verse bende yaparım damat a helal olsun ekmek elden su gölden

Kemal

Benden bir oy yazın ,

İzmir

Bazıları hesetinden çatlıyor , onların rüyalarında görmediklerini adamlar yapıyor. Biraz utanın adamlar çalışıyor ve yapıyor .Çok vatan haini var bazıları bunu mahaliflik maskesi altında yapıyor .

Misafir

Bilmeden çamur atmayın. Motoru zaten gaz turbinli jet motoru. helikopterlerde olduğu gibi. başınızı yopraktan çıkarın bir bakın neler oluyor. Baykar makine kuruluşundan bu yana hedeflediği ve vaat etttiği her projenin içindem başarı ile çıktı. Biraz insaf.

Misafir

üretici firma FLIR Systems, Inc USA amerikan ordu ihtiyacı karşlama amaçlı bireysel istiparat toplama cihazı (Personal Reconnaissance System) yeni program Soldier Borne Sensor geliştirme adına her personel bireysel kulanma amaçlı PD-100 Black Hornet teslim edildi.Günün her saatı kılınıma gazır 18 gr. 25 dakika havada kalabilme tarama alanı 2 km.

Nefalim

Yahuuu! !!!!.....Hani bunun jet motorlusu yapılacaktı.Baska bir döneme kalıyorsa insansız hava aracı yapımında kendimizi kandırmış olmaktayız.

Misafir

Her seçim öncesi uzaya çıkan ve bir daha inmeyen yilli ve milli uçak gibimi bu.?

Kek Ustası

Milleti gene kekliyorsunuz ama nafile. Burdan size ekmek yok.

bumerang

iyi şeyler oluyor,at gözlüğüyle bakmaya devam edenler göremez tabi.

Misafir

USA Poseydon filosuna yeni çıhaz Global Hawk Block MQ-4C Triton kanat genişliği 39,90 m. Northrop Grumman üretilen seyir yuksekliğ 18,29 km,seyir hızı max.575 km/h, gözetleme alanı 8200 deniz mil 24 saat görev yapabilen gözeme alanı 2 700 000 deniz mil

Misafir

MİLLETTE don balığı ikram ediyor takibte kalın

Kekçi

Seçim yatırımı kekçilee

Misafir

Bunlar seçim yatırımı

Gurur

Bu muazzam atılımlarla gurur duymayan vatan hainleri: haydi gosterin kendinizi yorumlarda.

kek

yakında uçan koyun diyede bir şey icat ederler.ben hala böyle bir balık görmedim

Misafir

defol git emekli misin nesin

emekli

seçim geliyor ya garibanları kandırıyorlar, vatandaşın cebinde para yok bunlar balıkla malıkla uğraşıyor doları düşürün doları enflasyonu düşürün herşey ateş pahası

Fuat Kayacı

İnsansız ve daha hafif bir AC130 düşünülüyor sanırım. Etkili olacaktır.

  • 1