BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.428,64

Tutuklanan şüphelinin eşi isyan etti: Gerçek cani saklanıyor

SAKARYA'da ayakları ve kuyruğu kesilen köpekle ilgili soruşturmada tutuklanan iş makinesi operatörünün eşi T.P.M., karara Facebook’ta paylaştığı bir mesajla isyan etti. Mesajda “Gerçek cani saklanıyor! Delil olmadan sadece orada çalıştı diye gariban tutuklandı” ifadelerini kullandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 28 Adet Yorum
TACETTİN

İNŞAALLAH RABBİMİZDE BU HAYVANA EZİYETEDEENE AYNISINI YAPAR AMİNNNN

Misafir

Allah insanı ve hayvanı farklı fıtratta yaratmış. Hayvanların barınakta yaşamasını isteseydi onlara da akıl verir evler inşa etmelerini sağlardı. Hal böyle iken hayvanların hakkına tecavüz edip evlerinde sırf kendi egoları için besleyenlere de ceza verilmeli. Ben bakmasaydım sokakta perişan olacak falan zırvalarına da karnım tok. Hiçbir hayvanın özgürlüğünün kısıtlanmasına razı değilim.

Ali Yavuz

Apartmanda köpek besleyenler bu hayvana verilen eziyetten daha büyük bir eziyet veriyor. Bir gün içinde öldürülmeyi mi ömür boyu kısırlaştırılıp birinin kölesi olmayı mı tercih ederdiniz. Vay ben iyi bakıyorum falan hikaye. Köpek kedi neyse cinsel yaşamı kısıtlanıyor yaşam ortamı kısıtlanıyor. Asıl zalim ve caniler ev ortamında hayvan besleyenler.

Misafir

kimi koruyorsunuz ey ahali?

Mehmet soylu

Sosyal medyadan yapılan açıklamadaki gibi bir hadise ise operatörü sorgulayan ve yargılayan hakim-savcı sorgulanmalı değilmi?

Adalet

Adam kepçe ile cerrahi operasyon yapmis... böyle birşey olabilirmi?.. milletin gazini almak icin bir masumu iceri tiktilar... ne adalet ama...

İSTANBULL

KADIN HAKLI BU OLAY İŞ NAKİNESİ DEĞİL SAPANCANIN İSMİNE ZARAR VERİLMEMESİ İÇİN RESMEN GÜNAH KEÇİSİ OLDU O OPERATÖR, AYRICA SAKARYA BU GİBİ OLAYLARLA İSMİ ÇOK KÖTÜ ANILIYOR O GÜZELİM ŞEHİRE HERKES SAHİP ÇIKSIN BU GİBİ PİSLİKLERİDE ARANIZDA BARINDIRMAYIN. İHBAR EDİN.

zeliha

benim işçi kardeşim koskocaman küreyici ile kilometrelerce yol üzerinde sabahtan akşama kadar güneşin altında çalışıyor. bir yerde çalının gölgesi altında uzanmış yavrucağız köpeği nasıl farketsin? eğer o işçi kardeşimizin kullandığı araç ezdiyse bile, sizce suçlu sayabilir miyiz? katil cani medeniyetsiz diyebilir miyiz? biraz insaf... muhalefet bunu baskı unsuru olarak kullanıp bir masumun canını diğer bir masumun özgürlüğüyle diyet ödettirmesin lütfen!

Savcı

Ayrıca kasıt yoksa iş makinası çalışanının tutuklu yargılanmasına ne gerek var, hakimin tutuksuz yargılanma vermesi gerekir, ne olacak şu olay için adam gizli yollardan yurt dışına mı kaçacak delilleri mi yok edecek? Tutuklama kararı sadece insanların gazını almak için çıkarılmış yazık o çalışana sonuçta ortada kasıt yok

Kadir Bozbey

Birileri gerçek suçluyu korumak için suçsuz gariban bir işçiyi içeri atıyor gibi geliyor bana

koza

milletin gazını almak için adama eziyet etmeyin.

ahmet

eğer iş makinesi yaptıysa ortada kasıt yok. kaza var..

Murat

Kasıtlı yapıldıysa yapan cezasını çeksin. Ama kaza ile olduysa para cezası olabilir. İstemeden olduysa insana da yazık.

adalet

adalet bu haldeyken kimse kazanamaz ülkeden ilk kaçan adalet oldu krallık düzeninde

Aziz

Bu olay kepçe ile nasıl yapılabilir hiç imkanı yok. Bu ancak insan kılığında yaratık tarafından kasıtlı olarak yapılmıştır.

anGut

YA KAHHAR YA KAHHAR - gerçek adaletten kaçanlar için YA KAHHAR YA KAHHAR

Misafir

Abdulkadir selvi hiç kıvırma Reis yine basacak Ak paryi %48 Reis % 54 Yine basa basa devam

Misafir

VETERİNER HEKİMİN DEDİĞİ GİBİDİR..

Hasan Cesur

Akla mantığa uygun, bir beyanat bence de!

GÖSTERİŞE SON!.....

BENCE DE DOĞRU,SEÇİM ÖNCESİ İNFİALİ SOĞUTMAK AMAÇLI BİR TUTUKLAMA!..ÖNCE 5199 SAYILI KANUNDAKİ 'HAYVANLARI KORUMA KANUNUNA GÖRE BELEDİYELERİN BÜTÇESİNİN %10'UNU HAYVANLARA AYRILMASI YÖNÜNDEKİ KANUNU UYGULATIN YETER.HALA 1900.000 NUFUSLU CEYHAN BELEDİYESİNDE VETERİNER HEKİM YOK!....

ŞEVKET AYKAN

YARABBİM ŞU HAYVANIN MASUM GÖZLERİNE BAKAN BİRİNİN BU ACILARIN O YAVRUYA YAŞATMASI İÇİN ONA NASIL BİR RUH YAPISI VERDİN İNANIN İNSANLIĞIMDAN UTANDIM VAH KADERSİZ YAVRUM VAH

neden koruyorlar?

Benim anlamadığım bu işi yapanı neden saklıyorlar? Bu yaratık sadistse, caniyse bunun gereği neyse yapılır. Böyle bir cani neden korunuyor anlamak mümkün değil.

Murat

Köpeğin 4 ayağının ve kuyruğu koskoca kepçe ile nasıl kesilebilir çok mantıksız. Kasıtlı veya kaza ile bunu kepçe ile yapmak mümkün değil bence.

adem7452

Velev ki tek seferde jilet gibi kepçe operatörü tarafından kazaen kesilmiş olsa bile, günde yüzlerce canlı araç kazası sonrası kazaen ölüyor, kasıt yoksa kepçe operatörü nasıl farketsin küçücük hayvanı biraz mantık lütfen

HASAN AYDIN

KADIN DOĞRU SÖYLÜYOR.YERDEN GÖĞE KADAR HAKLI BENCE.ADAM SUÇLU OLABİLİR BELKİ AMA DELİL OLDUĞU İÇİN TUTUKLANMADI ADAM.SIRF İNFİAL DURSUN KAMUOYUNDA Kİ TEPKİ DİNSİN DİYE TUTUKLANDI.MEDYA ÖYLE BİR HAL ALDI Kİ HEMEN HERKEZİ SUÇLU İLAN EDER HALE GELDİ DAHA SUÇU İSPATLANMADAN.Bİ KADIN ÇIKSA DESEKİ BU ADAM BENİ TACİZ ETTİ VAY O ADAMIN HALİNE DİNLEMEDEN İSPATLAMADAN SIRF İNFİAL VAR DİYE O ADAM MASUM OLSA BİLE AYLARCA HAPİSTE KALIYOR VE ŞEREFİ ONURU İKİ PARALIK OLUYOR.BU OLAYDA BUNUN AYNISI