BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.508,15

Türkiye'yi sallayacak Cemaatin dinleme listesi tıkla gör

Hükümete yakın medya öyle bir liste yayınladı ki şok etkisi yapacak. Listede işadamı da var gazeteci de bakanlar da... İşte Cemaatin dinlediği iddia edilen isimler.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 358 Adet Yorum
konya33

başbakan demek istedi herhalde.

konya33

mit ve emniyet

konya33

devlet başkanlığı sistemini ilk kim çıkardı ona sormak lazım gelmezmi yani rte ye

konyalı33

şimdi suçu cemaate atıp oy toplamaya çalışıyorlar. oysa kimlerin dinlediğine bakın ya mit yada emniyet. bunları kim yönetiyör, denetimi kimde diye bir düşünün.

hakan

7000 mi 3000 mi 2280 mi yoksa 40-50 mi karar verseniz. Ortada delil yok, belge yok, MIT'in verdigi listelerle haber yapiyorlar kuzular..

mogadisulu

aynen katiliyorum ,birde sen bunlari yurt disinda gorsen...

demo

Kiramen katibin meleklerine (sağ ve solumuzda bulunan ve yaptığımız herşeyi kaydeden melekler) özenmişler bu ileri demokrasiciler(!)

Asill

bb kim ya

ali

Bu haber yalanlandı, B.savcı ve savcılar tarafından.

Gizli Tanık

Rezalet... Ergenekon darbe örgütü gerçekti ama bu örgütte olmayan birçok masum insanı sahte belgelerle içeri attılar. Selam Örgütü diye kısmen gerçek olan bir örgütü kullanarak da binlerce masum insanı içeri atıp Türkiye'yi kendileri yönetmek istiyor PAPArel devlet. Amaç F.G.'in devlet başkanlığına ortamı hazırlamak. 1993'den 2011'e kadar cemaat evleri ve okullarında yaşamış biri olarak bu gerçekleri zamanla gördüm. F.G. islam dinini pis amaçları için kullanan Vatikan ajanıdır.Bu gerçeği zamanla anlayacaksınız ama çok geç olacak.

sorma

İNANMAYIN DİNLEMEDİKLERİNE BEN BIKTIM AYRILDIM

tıtıtı

7000 kişi arasında kendimide aradım ama bulamadım. Demekki daha çok çalışmak gerekiyormş.

CAN CAN

YILLARCA BİNLERCE KİŞİYİ DİNLENDİĞİNİ HERKES ZATEN BİLİYOR BAŞLIĞA BAK TÜRKİYE SALLANACAKMIŞ BU ÜLKENİN BAŞBAKANI ÇIKAR SAĞLAMA BAKANLARI BAŞBAKANIN OĞLU HIRISIZLIKLA SUÇLANIYOR HER TARAFTAN TİRİLYONLARCA PARA FIŞKIRIYOR HIRISIZLIKLARI KURTARMA KANUNLARI VE YASALARI ÇILARILIYOR SALLANMIYOR BİLİNEN DİNLEMELERLEMİ SALLANACAK YA BIRAKIN BİZ MİLLET OLARAK KOYUN OLMUŞUZ HEPİMİZ ONUDA GEÇTİK ANAMIZIN BİLE HATRINI SORDULAR YİNE TIK YOK.

adil

yaygara var. ateşe körükle gidiliyor. bb tehlikeye itiliyor. bb kontrol etmeli çevresini. birileri hesapları için bb ne yaptırmak isyiyor. gücünden yararlanıyorlar.

hilal

17 Aralıktan beridir Yeni Şafak, Vakit , Haber7, Sabah ın ne sitelerine nede gazetelerine elimi sürmüyorum. Ben bunlara Tayyibi övsünler , övgü okuyayım diye para vermiyorum. Bana gerçekleri yazsınlar diye veriyorum. Para verecek medya kalmadı. Protesto için hiçbir gazeteyi almıyorum. Tirajları düşsün, bıktık artık.

cihat

iyiki cemaat varmış, yoksa kimi suçlu ilan edecektiniz, bu seçim dönemine adam kalmadıydı kavga edecek.

kemal

Konuşurken tarafsızız diyorsunuz cemaate çakıyorsunuz.Manşete cemaatin dinleme listesi demişsiniz ama cemaatin olduğu iddia edilen demeliydiniz. Bu dinleme gerçekten doğruysa ilgili kurumlar gereğini derhal yapmalı.Ancak malum gazetelerin yalan haberlerinden bıktık...

selo

ne komiksiniz ya

Berfin

"Bende ne olabilir ki senin paran var kasada." Bilal Erdoğan

Hasan Eğri

"Simdi bu kadar verebildik baba ZATEN ZOR YER KAPLIYOR falan..." Bilal Erdoğan

Hacı Baba

Adamlar parayı sığdıracak yer bulamıyor siz hala dinleme listesi diyin bakalım.

heyyyy

VALLAHİ artık bunlara gülüyorum kılıçtar oğlu bile bunlardan daha sammimi geliyor artık insan bukadar alt seviyeye düşermi yahu sizi komikler sizi siz milleti salak sandınız herhalde

omer

"Bende ne olabilir baba, para var kasada" bilal erdogan :))))

ADİLU USL

AKP NİN DİNLEME LİSTESİDİR

hadi sende

Allah aşkına görüş sandıkta. ama oy atacağın logoyu iyi ezberle zira bu kafayla onuda şaşırabilirsin