BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.407,74

Türkiye'ye roket fırlatan sivil kıyafetli teröristler böyle vuruldu

Zeytin Dalı harekâtı kapsamında İHA'lar tarafından çekilen görüntüler, YPG/PKK terör örgütü mensuplarının meskun mahallerden Türkiye'ye yönelik saldırılarını gözler önüne serdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 24 Adet Yorum
Misafir

Afrin güzel bir yer''brat'' kürt var ''brat'' amerikalı var sade rus arkadaşları davet etmek kaldı.Son 5 gün önce brat kürt rus arkadaslara yaptığı tuzak davet karşılığını belki almak ister...Rus arkadaşlar belki brat lara bişeyler gosterebilir..fırsat bu fırsat geç olmadan gereğini soylesin arkadaşlar ...

Misafir

evet sende vatansız satılşmsın

Misafir

haklısın bunu izmirde çektiler zaten

Misafir

Bunlar mit ajanları, ne kadar sinsi bir devlet fakat tüm çabaları boşuna dünyayı inandıramıyor artık.

Misafir

Sen iyice bak.Tekrar tekrar baktım ve sivil kıyafet

anGut

çok zevkli bir video olmuş. işketi haz aldığım video diğerleri pek iştah acıcı değildi. ÇOK HAS OLMUŞ.

Misafir

Bunlar kesinlikle kürt guçler Deyil Ve Hele Hele Arfin hiç Deyil

Misafir

Ne olduğunu anlamadan geberdiler.

Neco

Allah hepsinin böyle gebermesini nasip etsin. Evinde oturan klavyeci "terörist yandaşlarının" da Allah belasını versin.

Misafir

Zoruna gidenler var galiba aramızda... Yakın çekimi mevcut üzerinde kazak var. Yok ÖSO imişte bilmemneymiş. Kuyruk acısı...

Misafir

yorum yazanların bazıları bi doktora görünsün,neyin hazımsızlığı acaba.. Neyseki alçaklar hak ettiğini bulmuş kafalarına indirmiş MEHMETÇİK!

Misafir

hayal dünyan çok egzantirikmiş. keşke bende de olsa.

Misafir

adamların altında kot pantolon olduğunu kapşonlu sivil kıyafet olduğunu birtanesinde sarı kırmızı mont olduğunu göremedinmi ???

Misafir

üniformasından öso oldugunu nasıl anladın.Sihayı sen mi kullanıyon.Haberi bile çarpıtıyorsun. Ey site yekilileri bu tip kişilerin mesajlarını neden yayınlıyorsunuz okumuyormusunuz.

Cevat

Geri tepmesiz top roketatar a çevirmiş, özel olarak hazırlanmış..HAİN ALÇAKLAR Birliklerimiz tarafından unutamayacakları bir şekilde TAM İSABET VURULMUŞLARDIR.. Helal olsun MEHMETÇİK..

hakan

bunlar savaşmayı bilmiyor. tek bildikleri abd terörünü yaymak

Misafir

resimde görünen roket değil.cibe monte edilmiş,kısa menzilli top.eskiden türkiye askeri envanterinde bundan çok vardı.bayram törenlerinde gösteri amaçlı olarak resmi geçide katılırlardı.yine resimde görünen sivil kıyafetli değil.ünüformalı asker.bu ünüforma giydirdiğiniz öso militanıdır.afrine bombalama yapıyorlar.

Ayhan

Çok kötü yapılan bir düzmece ve senaryo, ypg nin elinde ve o top nede o jeep var nede kıyafetler benziyor.. Yapmayın lütfen..

Misafir

senin yorumun üzerine yine baktim. Lakin üniforma görmedim. 55. saniyeden sonra dikkatli bak. Itler kot pantolon ile itlik pesinde. TSK ya gönülden basarilar diliyorum.

Misafir

Adamlar Asker kiyafetli Ya Bu Editorde kör Galiba

Misafir

sivil kıyafetmiş bi kerede TÜRK olun beee

yüzdeyüzmilli

Sivil felan dinlemeyeceksin!!! Afrin'de sokaga cikma yasagi ilan edilecek ve sokakta gördügün 7'de 70'e ne varsa indireceksin asagi!!! Sokakta kimse yoksa da her eve girip arayacaksin itleri!!!

Alp Eren

Izlerken icimin yaglari eridi

vatandas

sivil kiyafet derken editor gozun gormuyor mu unuforma neyi gizlemeye celisiyorsunuz adam gibi haber yapin

  • 1