BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.425,40

Türkiye'nin 'Yeni Muhalefet'e ihtiyacı var!

CHP'yi daha doğrusu Kemal Kılıçdaroğlu'nu iktidara yakınlaştıracak tek şey, "Saray takıntısı"nın üzerini keçeli kalemle kapatmak ve o takıntıyı bir daha okunmayacak hale getirmek!

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Misafir

Ahlaksızlık yapma. Sen git bed deresinde çalış.

_USTAD_

muhalefetin seviyesiz ya da hakarete varan söylemlerinin en büyük ve güçlü nedeni muhalif seçmenleridir. yüzde 25 lik kesimin iktidara/erdoğana olan nefretlerini mensubu oldukları parti liderinin açıkça dillendirmesi, kendisininde hakaret derecesindeki söylemleri bu kesimi ziyadesiyle memnun etmekte, başka hiç bir söylemi olmasada bu kesimden gelecek olan garanti oy, muhalif liderlerin bu tür söylemlerden vazgeçmemesine neden olmamakta. iktidarın iyi şeyler yaptığında bile icraatlarının yerden yere vurulmasının nedenide budur. örneğin 3. köprüde beşiktaş belediye başkanının projeyi beğenmesi nedeniyle chp saflarında yerden yere vurulduğunu hepimiz gördük.

Erol Baron

Çok doğru. AK "Party" (faktory) ayarlarına döndü ve Özal'ın memuru gibi herkes işini bilecek. Lamı cimi "yoh".

Merdan Korkmaz

Bu davranışlar tamamen intikam duygusuyla hareket ettiklerinin ispatı nasıl bu kadar basitleşebiliyorlar anlamak mümkün değil resmen T.C. vatandaşlarını birbirlerine düşman etmeye çalışıyorlar.

Oryantal Zeynep

Asıl muhalefet ne iş mi yapacak? Ankara bed deresindeki saraya girip çıkanlara kolonya ve peçete tutacaktır..şimdiye kadar yaptıkları buydu!.. bundan sonrada aynı işe devam edeceklerdir..

  • 1