BIST 9.732
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.424,19

Türkiye'nin S-400 alımı ABD'yi kudurttu

2 yıl içinde Türkiye'ye teslim edilmeye başlanacak olan S-400'lerin psikolojik etkilerine dikkat çeken Rus askeri uzman Viktro Litovkin, "Türkiye'nin bu anlaşması ABD'yi kudurttu"dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
vatandaş

kim çekecek fişini senin gibiler bir halt yiyemedi şimdiye kadar az kaldı sizide temizleyeceğiz

Misafir

türk mühendisler bu s_400leri incelesin ve kendi milli silahımızı artık üretelim vakit çoook geç olmadan .çünkü büyük savaş kapıdadır. bu namussus ermeni tohumu yahudiler ve kürt asıllı ermeniler bölgede savaş çıkaracaklar. roketsan üretttiği bazı füzeleri dahada ileriye götürmeli hatta gece gündüz uyumadan uzun menzilli düşmanı caydran füzeyi ürettiğini ilan etmelidir. bakın koreye dünyaya kafa tutuyor. abd korkudan titriyor sadece .suriye ve ıraka asker göndermesi işgal etmesi kolaydı ama koreye bile dönüp bakamıyor.işte bizde abdyi bölgeden kovmak için acil koduyla füzeleri almamız ve üretmemiz zaruridir.

dd

Merak etmeyin iki yıla kalmaz AKP ve MHP sayesinde Türkiye diye bir yer kalmayacak... Ülke bitti şu an bitkisel hayatta her an fişi çekilebilir.

Misafir

o, s-400 leri sizlere yönetmeyeceklerinden emin olmayın.rus uçağının türkler tarafından düşürülmesi,rus yöneticileri pek keyiflendirmiş olmalı.adeta, zevkten dört köşe olmuşlar.

acaba

O kadar parayı bana da verip benden füze alsan,senin istediğin her şeyi söylerim.Kudurttu da derim çatlattı da...

Misafir

Yunanistan da s300 hava savunma sistemi kullanıyor. Kimse kudurmuyor.

yon degistirmeliyiz

Turkiye bu sistemleri uretebilmesi icin teknik teknoloji daha bircok fuzeleri erete bilmek icin abd,ve avrupadan kurtulmakla olur yonunu rusya cin japonya ve koreye cevirmedikce hep baski altinda bati gudumuyle harekat eder basda abd,ve ab,ulkelerine guvenilmez ve verdikleri sozu hicbir zaman yerine getirmezler yonumuzu ve siyasetimizi degistirmek zorundayiz sangaya derhal uye olmaliyiz yoksa her oyuna boyun egmek zorunda kaliriz 94 yil boyun bukmek yetdi artik batidan kurtulalim biran once

Misafir

Bud musun nesin ! Tabiî biz cumhuriyet,sözcü,magnet okuyalım ! Bunlar dostdoğru😁😁😁

Budun

Internet haberin yazdiklarina inanmayin Gercegi yansitmiyor malesef

Misafir

Patriotların alel acele Türkiye'den çekmeleri buna en büyük nedendir.2 inci neden ise ABD'nin PKK-PYD yi desteklemesidir.ABD çok büyük müttefikini kaybetti.Rusya'nın elini öyle güçlendirdi ki Türkiye Rusya ile ilgili olan problemlerde bundan sonra tarafsız kalacaktır.Bu da Rusya'ya çok büyük hareket alanı sağlayacak.ABD daha doğrusu Pentagon hayatının en büyük stratejik hatasını yaptı diyebiliriz.Eğer Türkiye Rusya ve Türkiye ortak hareket ederse ellerinde şu an 1,5 milyarlık bir pazar var.Çin ve Hindistan uzak değil onlarada ulaşarak 5-6 milyarlık bir pazarda ABD yi ve AB siler süpürürler.Askeri anlamda ise karşılarına çıkacak bir güç olamaz.

Misafir

MİT personelinden 14’ünün tutuklanmasına karar verildi.

MERT KOR

Bu İşte Bir yanlışlık var!,,,, Rusya Başkanlık Sarayı Kremlin'in resmi sözcüsü Dmitry Peskov ... Bu Gazeteci Viktro Litovkin kim?

Misafir

NATO nun en büyük 3.cü ordusunun artık emperyal abd mallarına sırt çevirmeside yarın bizim solcu komunistleri kızdırır abd den habersiz iş yapmıyalım diye ağlarlar

Misafir

TÜRKİYE KİM YAA?.... TAYYİP Mİ?.

  • 1