BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.505,76

Türkiye'nin AB'ye karşı hamlesi ne olmalı?

Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Türkiye'nin yeniden siyasi denetim altına alınmasına karar vermiş. Karar kısaca şu anlama geliyor.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 21 Adet Yorum
BekirX

Biz Avrupa'ya öğrettiğimiz çağdaşlığı tekrardan onlardan bedelini ödeyerek aldık. Artık kapılarında el açmamıza gerek kalmadı...

gariban türk

sn.özışık ,yazarlar,siyasiler ab aleyhine atıp tuttukça buradaki diplomatik misyon bunları rapor ediyor sonuçta ab bakanlığını iptal mı ettik,ne yaptık?fakat bizler ab ye seyahat edince çok kötü muamele görüyoruz.amsterdam shippol de önce elle yoklanıp sonra mr giriyoruz tüm organlarımız gözüküyor,roma fiumicino da elbisemizden örnek alınıp uyuşturucu kontrolü yapıyorlar,hele THY yolcusu iseniz yandınız.bilginize

Misafir

küselim hiç konuşmayalım onlarla...

Misafir

AGİT'DEN akp'nin oy çalması kanıtlanırsa NE OLUR?.............

Misafir

YPG'ye Saldıran AKP'nin IŞİD'e destek verdiği kanıtlanırsa Tayyip'in durumu ne olur?..........

YHANIT

Eren Erdem, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın Adil Öksüz’le görüştüğünü iddia etmiş, Savcılık bu iddianın üzerine soruşturma başlatmıştı. Erdem, Sosyal medyada kendisine sataşan Gökçek’e yanıt verdi.....

Misafir

. TÜRKİYE"NİN AÇLIK YOKSULLUĞA KARŞI HAMLESİ NE OLMALI?........... %63,3'Ü AÇLIK VE SINIRININ ALTINDA BİR GELİR ELDE EDİYOR.

A.L.

NE HAMLE YAPACAK? TAMAMEN İSRAİL'İN YANINDA MI OLACAĞIZ?...

Misafir

Asrın liderimiz, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne başvurdu mu hiç? Başvurdu...... Hemde üç defa başvurdu!........... Hem de YSK’ya karşı başvurdu. Siyasi yasak getirilmişti, seçme seçilme hakkı elinden alınmıştı..Hiç kimse çıkıp hem Avrupa’ya gavur toprakları diyorsun, hem de memleketi gavur topraklarına şikayet ediyorsun..................... dedi mi? Demedi.

öncevatan

Avrupa bu saatten sonra topluluğa alır yada konu bir referanduma bakar,son sözü türk milleti söyler.

Misafir

AKP hükümeti Türkiye’de ektiği rüzgârın fırtınasını Avrupa’da biçti. OHAL uygulamalarından kaynaklı sorunlara ilişkin rakamlar yüz binlerle ifade edildi.

Misafir

Ağzını,yazdıklarını düşüncelerini hiç beğenmiyorum ama AB konusunda çok haklısın. İnceldiği yerden kopartmamız lazım. Umarım öyle de olur. Selametle

ayran

Nasıl bir kafa yapısıdır ki sürekli kendilerine karşı olduklarına bu kadar inandırılıyor, önce aynaya bakıp kendi hatalarını görmek lazım, ama bu ülkenin yöneticileri kendilerini gökten gelen bir emir olarak gördüklerinden onlar hatasız, geri kalan tüm dünya hatalı, bu kafa yapısıyla ülke paramparça olur..

Erol Baron

AB konusunda yazdıklarınızda baştan sona haklısınız sn Özışık ancak, Lyon-Beşiktaş maçında görüldüğü ki, en kötü durumda bile Avrupalı zeytinyağı gibi üste çıkmasını çok iyi biliyor. Bu durumu göz önüne alarak, AB ile ilişkilerimizde yapacağımız en iyi şey "siyasi denetim kararı talebini" --bu kabul edilemez-- diyerek kibarca reddettikten sonra, HİÇ BİR ŞEY YAPMAMAK ve tüm inisiyatifi onlara bırakmaktır. Çünkü bizim her hareketimizi onlar abartarak servis edeceklerdir. Boşanma olacaksa davayı onlar başlatsınlar. Vize konusunda zaten Türkiye'ye 2-0 mağlup oldular. AKP konusunda ters düşmemize rağmen, sizinle yan yana olduğumuz bu konuda bana güvenebilirsiniz sn Özışık.

rabia

ben aslında bu gibi türkiye meselelerinden anlamam, fakat haberlerde izlediğim kadarıyla aralarında hiç müslüman ülke olmadığı halde 50 yıldır neden kapılarında biazide alın diye direniyoruz baştan sona saçmalık kardeşim....oysa ingiltere kaçarcasına çıktı bizim orada ne işimiz olabilir erdoğanıma bunu sormak isterim efendim...

kına

eeeeeeeyyyyy avrupa sen kimsin yaaaaa olmalı veya şiddetli bir şekilde kınanmalı..

BARDAT

hemen referandum hemen müzkarelerin sonlandırılmasına EVET

Hakan Sönmez

Bundan iyisini yapamazlardı. Biz niye buna kızıyoruz ki? Yok biz denetime karşıyız, kendimizi kimseye denetletmeyiz, size güle güle dememiz gerekiyor. Ne kızıyoruz ki, avantaja çevirelim.

idam istiyoruz

idam çıkmasından korkan avrupa nın bu kararı alması hiç bir şey yapacak durumunun kalmadığının resmi dir türkiye ye avrupa baskısını kabul ettirecek hiç bir parti lideri istemiyoruz.

başka kozları kalmadı

tayyip i öldürelim diyen meğer ab nin zihniyetini dile getirmiş onların aldığı hiç bir karar bizi yolumuzdan döndüremez ya adam gibi yaşayacağız yada adam gibi öleceğiz geçti o günler diyerek zaten onlara çok önce cevaplarını veren tayyip i doğru yoldan çeviremezler arkasındaki halka ihanet ettiremezler.

Misafir

Haziran'da Vizesiz Avrupa derken, Tayyip Rejimi Denetim (Vesayet) Altına Alındı..

  • 1