BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.433,10

Türkiye'den son dakika füze denemesi tarihte ilk

TÜRKİYE tarihinde ilk kez uzun menzilli füze denemesi yaptı. Milli Savunma Bakanı Fikri Işık yaptığı son dakika açıklamasında denemenin Sinop'ta başarıyla tamamlandığını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 37 Adet Yorum
ülkü

reis bunlar güdümlü füze midir?

Misafir

inanın türkiye nükler silah yaptığını veya atom bombasına sahip oldunu açıklasın, ortadoğuda birtane işgalci devlet kalmaz hepsi ülkelerine kaçacaktır. çünkü, kimse kuzey koreye sataşamıyor korkudan.türkiyenin tek çaresi hiç uyumadan tüm dünyayı dize getirecek çok çok güçlü bomba silah üretmesi şarttır. baksanıza türkiye hükümetini üçbeş zırlıyla korkutuyorlar. bu çoook içler acısı bir ayıptır.

Misafir

füzenin menzili 800km ikinci versiyonu 1200km üçüncü versiyonuda 1600km olacak? son versiyon değişebilir (1800 yada 2000km)

06

vurulan yada vurulduğu söylenen hedefin vurulma anı görüntüleri yok mu.

ttk

helal olsun .Allah razı olsun bugünleri bu gururu memlekete yaşattınız sağolun varolun.

Misafir

madem füz imal ediyorsunuz,ne demeye rusya dan s400 füzeleri almaya kalktınız?yoksa ,füzeleriniz dandik mi?

TÜRK MİLLETİ

TÜRK SAVUNMA SANAYİİ HIZLA GELİŞİYOR..DÜNYADAKİ DENGELER ÜLKEM ADINA HER GÜN BİRAZ DAHA DEĞİŞİYOR..BU TARZ SİLAHLARIN EN BÜYÜK ÖZELLİĞİ VURDUGU ZAMAN VERDİĞİ TAHRİBAT DEĞİL, CAYDIRICILIĞIDIR..SAVAŞ VE KANIN KENDİ TOPRAKLARINDA OLMASINI İSTEMİYORSAN..CAYDIRICILIĞIN ÜST SEVİYELERDE OLMALI..ALLAH EMEĞİ GECENLERDEN RAZI OLSUN..

Misafir

Kendi göbeğimizi kendimiz kesmeliyiz ve bu güzel örneklerin hızla artacağını umuyorum

Misafir

türkiyenin yıllardır en geri olduğu askeri sistem olan füzelerin geliştirilmesi iyi bir haber devamı inşallah gelir.

abidikgubidik

kurbağalar tehlike anında kendini şişirerek büyük göstererek tehlikeyi atlatmaya çalışır..sinop denize sıfır bir.yukardaki araç rus yapımı iki.

58

bu tür denemeleri niye ulu orta söylerler ki. Gizli gizli yap denemeni. Kimse bilmesin sende ne olduğunu. Böyle ulu orta reklam vari yapılınca insanın aklına sanki böyle bir şey yokta varmış gibi yapılıyormuş düşüncesi geliyor.

Misafir

Saçmalayarak' IŞİD'le mücadele mi yapacaklar!.....

Misafir

füzeleri ırak ta suriyede test edin

Misafir

altay tankı ne oldu neden seri üretim yapamıyoruz.

misafir

rusyadan 3 bin ton buğday aldıktan sonra istersen füzeyi dünyanın diğer ucuna yolla ne yazar

Misafir

12 senedir yerli milli %100 tank seri üretime geçeceğiz diye diye yıl 2017' ye geldik ortada foy yok yumurta yok.

Misafir

çekemeyenler çatlası güneykoreye top yaptırıyoruz diyenler bu füzeyle oyalansın:)))

Misafir

ATIŞ SERBEST!...................

Misafir

Son10yıldır savunmasanayimiz gelişmektedir.suriyede mümbiçten başlayarak hatayınaltından akdenizekadar bizeversinler bizde kuzeyırak yönetimine hakkarive şırnağıverelim .çünkü burada pkk ya oyveriyorlar.oranın halkınlda ordakalacak.ayrıca bizeverilecek bölgede taşüstündetaşyok.bizde aynlşekilde takasyaparız.altyapı yolköprü hastanekalmamalı.takas km.eşit olacak.alsınlar başlarınaçalsınlar.

DROGBA

Taksim'de başlayıp tüm Türkiye'ye yayılan Gezi olaylarına destek veren Fildişi Sahilli yıldız Unutulmadı

misafir

milli savunmayı siyasete alet etme sayın bakan yok kendi füzesini yapacak duruma gelmişmiş.. f1 jetler ve öbüsler fırtına topları olmazssa toprağımızı savunacak gücümüz yok 14 yıldır ne yaptınız diye sorarlar

Misafir

uzun menzilli topları bile g.kore ye imal ettiren türkiye nin füze teknolajisi yok ki yapsın.toplar g.kore den,tanklar almanya dan,savaş uçakları ve helikopterler abd den;yapabildikleri bir g3 piyade tüfeği,o kadar.

salhor

Vay anam vay! Hastahaneye randevu alıp gidiyorsun, her şey şipşak yapılıyor. Yollar harika. Yer altı tüneli açma makinası da yaptık. Dünyayı hasedden çatlatan köprü ve otoyollarımız var. Boğaz'ın altını elek gibi deldik. Dünya rekoru kıracak havaalanımız yapılıyor. 2023'te Savaşan Şahin'i çöpe atacak savaş uçağı yapılacak. Şimdi bir de uzun menzilli füze mi yapmış bu AKP? Amaaan! Hemen devirelim onu; Erdoğan'ı da Java adasına gönderelim. Bu ne birader? Pes yani.

gencolgu

DAHA 15 YIL öncesine kadar savunma sanayisi %80d dışa bağımlı ülkeydik şimdi %30 lara düşünce içimizdeki vatan hainleri bu başarıyı kocalarının ittirmesiyle küçük göstermeye çalışıyor

Misafir

ak parti yaptığı için chpliler kabul etmez.