BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.437,25

Türkiye'den NATO skandalına çok sert tepki!

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında son dakika açıklamalarda bulundu. NATO tatbikatı skandalına çok sert tepki gösteren Bozdağ, Türkiye'nin Atatürk'e ve Erdoğan'a yapılan saldırıyı ve alçaklığı kabul etmesinin mümkün olmadığını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
bir basit vatandaş

Çokbilmiş Reyiz RT Erdoğan'ın hedefi, Türkiye'yi Batıdan kopartıp, Sünni Nakşibendi bir Ülke yapmaktır. Bunun için Toplum Mühendisliği yapıyor. Ülkemizi Batıdan koparıp, Sünni Nakşibendi yapmak için, her türlü olayı kullanıyor veya olay çıkartıyor. Ülkemizin bu hale getirilmesinin esas sebebi Batıdan koparılması ve Sünni Nakşibendi hale getirilmesi çabasıdır.

Misafir

Nerede?Bakanlar kurulunda.

El insaf

Sn Bakan, tatbikatta recebin dusman saflarinda gösterilmesi 80 milyonu rahatsiz etmis diyorsunuz ancak bu dogru degil. Mesela beni rahatsiz etmedi. 20 milyon civarinda chp secmenini de rahatsiz etmedi. Bu ulkedeki milyonlarca aleviyide rahatsiz etmedi. 30 milyon civarindaki kürtleri hic rahatsiz etmedi. Yani biraz matematik ögrenin. Aksi taktirde okyanus ötesinden bir savci örnegindeki gibi size parmagini dogrultarak yalacisiniz der ve sizde kuzu kuzu izleyip dinlersiniz.

mevhibe inal

Bal gibi de 2-3 kişinin suçu olabilir. Oranın Fetölerinin fitnesi olabilir. Sonuçta "Pramitin" tepesinin Yeni Ortadoğu Projesi...

Misafir

hükümet kanadı nato olayında sert tepki verme sırasına girdi.hülle peşinde koşan bile sert tepki verdi.sonuçu bekir bozdağ açıkladı:nato ya destyek vermeye devam edeceğiz.oldu.nato dan çıktık diyemiyorlar.

Misafir

"Rutinin dışında elbette Merkez Bankası ve diğer çalışma yapanların kendi ezberlerinden giderek adım atmaları hep olumlu sonuçlar doğurmuyor..." O halde merkez bankasına,ekonomi okuyanlara,ekonomi konusundaki uzmanlara ne gerek var? Bankayı kapatın kardeşim...Her konuda olduğu gibi bu konuda da işin bir tek bileni var ya,işi tez elden halletsin gitsin...

  • 1