BIST 9.008
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.279,52

Türkiye'den iki bankaya rekor para cezası

Rekabet Kurumu'nun, kurumsal krediler alanında faaliyet gösteren 13 banka hakkında yürütülen soruşturması sonuçlandı. 13 banka hakkında yürütülen soruşturmada iki bankaya 'rekabeti ihlal' cezası verildi. Söz konusu bankalar, ING Bank ve The Royal Bank of Scotland.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

akp nin faiz lobilerine akıttığı para; 145 milyar lira değil,145 milyar dolardır.düzeltiyorum.

İYİki varız

laf ola beri gele:))pehhhh

hakkı

adını yazamaaycak kadar korkak misafir denen zevat. bizler 2001 krizinde 251 milyar liranın bir gecede nasıl buharlaştığını biliyoruz. 15 senede faize 145 milyar lira akıtılmış. RECEP TAYYİP ERDOĞAN düşmanlığı gözünüzü kör etmiş, basiretinizi bağlamış. birini sevmemek ayrı hakkını vermek ayrı. işiniz vatana ihanete gidiyor farkında değilsiniz.

Kadiromani

farketmez. iki gün sona devlet kıyak geçer onlara. onlar faizle yalanla kandırmayla gene yolunu bulur. bu asıl halkın cebinden gidecek demek. devlet fazi kol kanat germişse zaten düzen yoktur.

misafir

kendi suçlarını bastırmak için algı yapıyorlar yemezler

k.k.k

Asgari ücret en az 1.800 olmalı en az ! 1.400 ile millet aç yaşıyor aç !

Misafir

İNG BANKA 500 MİLYAR KESSİN. SAHTEKARLAR YALANCI BİR KURULUŞTAN BAŞKA BİŞEY DEĞİL İNG BANK. O KADAR REKLAMINI İZLEDİNİZ GİDİP ŞUBEDE BAKMIŞSINIZDIR HİÇ REKLAMLARLA ALAKALARI VAR MI DİYE

Misafir

15 yılda faiz lobilerine 145 milyar lira akıtan akp iktidarı,suçbastı yapmak ve gözboyamak için birkaç yabancı bankayı hedeflerine koymuş.

pala

halk bankasının cezaları çıkıyor.al gülüm ver gülüm.

  • 1