BIST 9.749
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.420,78

Türkiye'den IKBY bayrağına tepki!

Kerkük'te tüm kamu kurumlarına Kürdistan bayrağı asılmasına tepkiler sürüyor. Irak Türkmen Cephesi'nin emri veren vali için "ateşle oynuyor" açıklamasının ardından bir tepki de Dışişleri Bakanlığı'ndan geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 36 Adet Yorum
Konuk

Adamların paçavralarına, Türkiye'de, Türk bayrağına denklik payesi verip cesaretlendirenler, olanların ve olacakların baş sorumlusudur...

Misafir

Size ne elin memleketinden!!! her seye burnunuzu sokmayin o burunuzu kopartirlar yakinda

Hadi görelim

Kılıçdara,Baykala,Hayırcılara sataşmak için sıraya girenler, Sabiha Gökçene çekilen kürt bayrağı ve Barzaninin televizyonunda 4 senedir gösterilen 'Kürdistana katılmış Türkiye' haritasına gıklarını bile çıkaramadan yutuyor görmezden geliyorlar.

Filiz Kula

Bu haber en çok ülkü ocakları ve bahçeliye gelsin.. hepsi de Türk milliyetçiliğinin bedbahtlarıdır..

Misafir

türkler,kürtleri istemiyor diye,onları uzaya mı atalım.

Misafir

önce ülkemiz semalarına çekenlere hesap sorun

askan

eş dost alışveriş acıklamaları kaçınılmaz bi şekilde türkiyeden toprağıds içine alacak şekilde abd ve israil kürt devletini kuruyor türkiye halen daha esedle düşman olsun el malı götürüyor..malesef...

muro

biz kürdistan halkı olarak evet diyoruz.

Misafir

daha dün açılım adı altında kürt devleti kurulma yolunda bu kürtlrti kim umutlandırmıştı, adamlar kaymakamını valisini atamaya bile başlamıştı, kendi güvenlik güçlerini kurup kimlik kontrolleri yapıyorlardı, bu arada da TC ibaresi bir çok kurumun başından kalkmıştı, hangi hükümet zamanında oldu bunlar, hatırlayan vatansever var mı aranızda

Akıl fikir

Dalga geçiyorlar her halde ya da milletin aklıyla alay ediyorlar.Barzaniyi karşılarken aynı bayrağı göndere babam mı çekti?Sanki bize serbest başkalarına yasakmış gibi.Barzani Türkiyenin doğusunu Kürdistana şimdiden kattı.Haritasını bile çizdi TV lerde boy boy gösteriyor.Ama Barzani evet kampanyası başlattığı için ses çıkaramıyoruz.

MALI

BİZİM ANKARA HAVA ALANINA ASTIGIMIZ NEYDİ

hçankaya

şaka mısınız siz? adamlar buraya geldiğimce Türkiye Cumhuriyeti sınırlarında o bayrağı göndere çektiniz. hemde öyle ırak bayrağı yanında felan da değil. Bizim asil bayrağımızın yanında. şimdi tribüne oynamayın

kundemacı

"Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) bayrağının Irak bayrağıyla birlikte göndere çekilmesine tepki gösterdi." gerçekten bu insanlarda üst düzey salaklık var ki, bu işler böyle oluyor. Bu çaput parçasını iki hafta önce Ankara ve İstanbul' da Şanlı Türk Bayrağı' nın yanındaki göndere siz çekmediniz mi?

kundemacı

"Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) bayrağının Irak bayrağıyla birlikte göndere çekilmesine tepki gösterdi." gerçekten bu insanlarda üst düzey salaklık var ki, bu işler böyle oluyor. Bu çaput parçasını iki hafta önce Ankara ve İstanbul' da Şanlı Türk Bayrağı' nın yanındaki göndere siz çekmediniz mi?

isimsiz

Samimiyetiniz burada belli oluyor vay be ne kadar cahil Kürd halkı allah akıl versin kek berzani gör gözünle dostunu gör cehalete ahmaklığa lanet olsun.

Misafir

büyük ortadoğu projesi artık proje olmaktan çıktı, eş başkanımızın da verdiği katkı ile uygulama aşamasına geçti büyük israil hayırlı olsun.

Misafir

hayırdır boş bakan bey? daha deçenlerde başkentin göbeğinde olmayan kürdistanın bayrağını asan siz değilmiydiniz?

Misafir

B.O.P (Büyük Ortadoğu Projesi) Nedir? Tayyip Erdoğanın Gerçek Görevi Ne?

misafir

Dış işleri kınamışşşşta ne olmuş,ben her gün İsrail zulmünü kınıyorum ama boşşş laftan öte geçmiyor.

misafir

Haydi sayın yetkililer hep birlikte kükreyin ve koro halinde şöyle deyin.Sabrımızı test etmeyin.

Cüneyt DİLER

Bu paçavra Ankara da kabul,Kerkük de tepki mi görüyor? Ak Parti ile Türkiye Devleti'nin Kırmızı Çizgilerinde Bir Çelişki mi Var?

buna hayır derim

Ağbi onu sen bir hafta önce Türkiyede Türk bayrağının yanına asmamış mıydın?Harbi ol ,cigerimi ye tamam mı...

mfatih

yahu arkadaş 2 hafta önce siz asmadınız mı bu bayrağı şimdi neyin tepkisi?

Misafir

yuh size utanmADn tepki vermişler. lan siz Barzani nin ayaklalrına halı serdiniz de bayrak diktiniz ankara da ,BİLE BİLEsizin arkanızdan GİDENDE DEVLETİNE İHANET ETMİŞ SAYILIR.

misafir

Barzani Türkiye'ye geldiğinde kürdistan bayrağı çekiliyor büyüklerimiz tepki göstemediler.Şimdi de Kekük'e bayrak asmışlar. Bizimkilerden yine tepki olmazsa ne yapalım herhalde böyle olacak bizim bildiğimiz yerde iş yok diyeceğiz.