BIST 9.541
DOLAR 32,60
EURO 34,87
ALTIN 2.494,98

Türkiye'den Arap Ligi'ne çok sert Afrin tepkisi!

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Arap Ligi Zirvesi'nde Türkiye’nin Afrin’deki güçlerini çekmesi çağrısına ilişkin, "Suriye krizinin en başından itibaren Türkiye’nin katkılarının görmezden gelinmesi hakkaniyetle bağdaşmayan büyük bir talihsizliktir" değerlendirmesinde bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 21 Adet Yorum
hulki karlı

Araplara çok sert olmuş Maaşallah.Teşekkür etseydiniz daha sert olurdu herhalde.

Misafir

erdoğan defalarca bas bas bağırıp çığırdı.ırak ve suriye nin asıl sahipleri araplardır diye.aslı sahipleri arapalr olan ortadoğu da niçin türk bulunsun?ırak ve suriye dahil tüm arap devletlerinde arap ordusu olamalıdır.ortadoğu nun güvenliğinde arap ordusu olamalıdır.ırask ve suriye deki türk askeri varlıkalrı son bulsun.yerlerine arap orduşu gelsin.suudi arabistan ın bu konudaki hamlesi gayet mantıklı ve olumludur.kendilerini tebrik ediyorum.arap ordusu,suriye ve ırak daki güvenlğin sağlanması ve türk istilasına karşı önemli bir önlemdir.müttefik askeri gücüne, mutlaka önemli katkı sağlar.başarılar,saygılar.

Misafir

ARAP SEVİCİLER ARAPLAR İÇİN AĞLAYANLARA DUYURULUR GÖRÜN ARAPLARIN İHANETİNİ BUNLARIN KANLARINDA DAMARLARINDA VARDIR İHANET

52/1Afyonlu

BUNLARI YAPTIĞI AYIPLARIN İNSAFSIZLIĞIN DANİŞKASIDIR YİNE OLUMLU YANIT VERİLMİŞ İYER BEN ÜST İKİ BÜYÜKDEN BİRİ OLSAM ONLARI BU AFFİNDEN ÇIK SÖZLERİNİ YUTDURURDUM. İYE YATSIN KALKSIN LARKİ OLUMLU YORUM SUNMUŞLAR VAY KAPBELER VAY ""büyükisrail kurmak sizemi kaldı bire bedeviler kıra şıçan insandenmeyen mahluklar.israil uşakları sizi hayret fistanlı gelin gibiler israilyanlıları ne dese onu yapan kuklalar osmanlıyıda bunlar arkadan vuranlar demi neden altdan alınıyor bilmem ama "HZ.MEHDİ AS. ÇOK AMA ÇOK AZKALDI O GÜNEŞDOĞUNÇA NE YABAÇAK BU BEDEVİLER ŞAŞARIM:

Ozan

Afrinde yasayan koyluler ordaki insanlar eger bizim askerimiz geldi diye seviniyorsa arap birliginin aciklama yapmasi bos muhabbetten baska birsey degildir..

A. Kar

Filistinlilerin kötü kaderi bu arapların suçudur. 1967 Arap-İsrail savaşı öncesi batı Şeria Ürdünün yönetiminde, Gazze Mısırın yönetiminde, Doğu Kudüs de Ürdün bölgesindeydi. Neden o zaman Filistin devletini kurmadılar ?

Balaban Beyi

Bu Araplar,biz Türkleri hiç bir zaman sevmediler. Her fırsatta arkamızdan vurdular..Aynı dine inanmak, insanları biribirlerine karşı fazla yaklaştırmıyor.Araplar ve diğerleri ve Türkler gibi.Dünyada da aynı şeyler var.Almanlar ve Fransızlar aynı dine (hırıstiyanlık) mensup değil mi? Veya Ruslarla Almanlar,İngilizler de Hırıstiyan değil mi..? Pozitif bilim olan SOSYOLOJİK GERÇEKLER,MİLLET VE MİLLİYETÇİLİK'in EN ÖNEMLİ FAKTÖR OLDUĞUNU GÖSTERMEKTEDİR. Aklını ÜMMETÇİLİĞE TAKANlar her zaman hüsrana uğramaktadır.Dünyadaki gerçek MİLLİYETÇİLİKTİR. Ne mutlu Türküm diyene ,sözü boşuna söylenmemiştir. Aziz ATATÜRKün manevi huzurunda saygıyla eğilirim.

fikret boduroğlu

sAYIN ERDOĞAN.işte ,din kardeşiyiz dedikleriniz bunlar.hayrını görün.

Burdayiz.

Satılmış arap liderleri halklarından korkuyor, halkı Türkiye güveniyor ve inanıyor, buda satılık arap liderlerini korkutuyor.

yurdum insanı

Mandacı ve müstemleke valisi araplar yakınları turkiyeye ve ümmet birliğine her zaman karşı olmak zorundadır

Misafir

Suriye maliyetini abd arabistana rusya irana mı ödetiyor?

misafir

siz halen talihsizlikden bahsedin ne talihsizi ya bu yamuklarin cagrisi acik acik türkiye türk düsmanligidir,ve namussuzluktur,türkiye acilen suriyeden 4 milyon kisilik toprak isgal edip tüekiyedeki suriyeli göcmenleri,oraya yerlestirmeli.

Misafir

Eeyyyy ülke yönetimindekiler Türkiye ile ilgilenin ARAPLARLA DEĞİL TÜRKİYE İLE İLGİLENİN TÜRKİYE İLE ARAPLARLA DEĞİL !!!!!

Misafir

Tarihte türk düşmanı araplar olmustur tek dosta kürtler olmustur bunu unutmayın araptan dost olmazzzzzz

Hasan

Senin ne yaptığın değil nasıl algılandığın önemli? Türkiye'nin şu an Dünya da dostu kaldı mı? En iyi dostumuz Katar, İran ve Rusya. Bunların da ne olduğunu anlatmaya gerek yok.

ruzgar67

Vay be bu embesilerde bir araya gelmis karar alirmis ya mallarin butun petrolunu Allahin hiristiyanlari oluk oluk cekiyor karsiliksiz bu mallar kendi zenginliklerine bile sahip cikamiyor

olması gereken

hacivat ceremesini çekecek,karagöz sefasını sürecek ,oh iy miş bu iş,vermiyoruz vermiyoruz,biz orayı şehitlerimizin kanıyla suladık,yok üç kuruşa beş köfte ,orada halk oylaması yapılmalı ,afrin bize katılmalıdır....

Misafir

talhsizlik açıklaması yerine sizi tanımıyoruz desenize.

Ahmet İbrahim

Araplar ve Türkler, tarihte çoğu zaman çatışmışlardır. Çanakkalede ingilizlerle beraber bize kurşun sıkanlar arasında bir sürü arapta vardı.

ÖTÜKENLİKURT

Ula bunlar ümmet değil mi? Hani bunlar Osmanlı kurulsun diye can atıyorlardı!Hacıııı! yine mi kandırıldın!

Türk

Arap yöneticiler yine bizi sattı.

  • 1