BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,92
ALTIN 2.422,33

Türkiye'den ABD'ye sert cevap! Yeni kriz mi?

Dışişleri Sözcüsü Hami Aksoy, ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü'nün Türk yargısıyla ilgili sözlerine çok sert bir biçimde cevap verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
air force

Duruşma öncesi asıl görevli hakimin (tesadüfen) izne çıkması ve yerine geçici olarak birilerinin atanmasından bazı şeylerin sonucu belliydi. Kendisini ihbar eden kişi komşusu değil kardeşinin kayınbiraderidir. Tamamen cahilik ve yurtdışında oluşunu çekememezlik sonucu yapılmış anlamsız bir harekettir. hiçbir şekilde cemaatle alakası yoktur. Bırakın modern hukuku, Hammurabi kanunlarına göre bile çoktan serbest kalması gereken kişidir. gel gelelim aylardır aydır tek kişilik hücrede tutulmaktadır. Bomboş bir dosya ile yargılanmaktadır. Boştan kastım mecazi değil gerçek anlamda dosyası boştur.Hiçbir delil hiçbir belge bulunmamaktadır.NASA hala onun geri döneceği umuduyla pozisyonunu açık tutmaktadır. çalıştığı projenin önemi bile bu hareketten daha iyi anlaşılmaktadır.

misafir

egemen iğimize ...toprak bütün üğümüze....güven iğimize saygısı o mamayan hiç bir ü ke bizim dostumuz o amaz....

Misafir

3 tane yorum yapıldı öyle mi ????????

işin aslı

Terörist sevici alçak abd,her zamanki gibi teröristi ve uşaklarını arkaya alıyor.

Ata

Her ülkenin bir kanunu vardır hele bu casusluksa bir çok ülkenin tutuklama değil adamı buhar ettiği sayısız vaka vardır. Kısaca kimse bu topraklarda oyun oynayamaz.Eleştirenler ABD nın teröristleri nasıl ülkelerinde beslediğini, kafasına göre adamları tutukluyup anlaşarak suçluyu suçsuz suçsuzunda suçlu yaptığını cümle alem biliyor.Yemişler ABD adaletini, adalet sadece kendilerine gelince işlesin isteyen ucubeler.

Adalet

Ben ciddiye alıyorum

  • 1