BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Türkiye'de kaç kişi iPhone kullanıyor 10 yılda Apple'a servet ödedik

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD'nin elektronik ürünlerine boykot kararının ardından Türkiye'de ne kadar iPhone kullanıldığı merak konusu oldu. Türkiye'de 10 milyon kişi iPhone kullanırken, 10 yıldır Türkiye'den iPhone'a ödenen toplam para 24 milyar dolara ulaştı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
osmancık

Bunların gavur olduğunu, haçlı olduğunu, Türkün ve Müslümanın hiçbir zaman dostu olmadıklarını anlamak ille yeni bir kitap, yeni bir peygamber mi gelmesi lazım. Kendinize gelin ey Muhammed (SAS) Ümmeti!Gözünüzü oymaya kalkan milletlerin mallarını kapış kapış almayın.

Emre

24 milyar dolar ABD’ye değil de yerli firmalara gitseydi, çoktan Türkiyeden de Dünyada ünlü bir cep telefonu markası çıkmıştı. Kötü de olsa yerli markaları alalım, ki çocuklarımız yarın en iyisini kullansın.

Hasan

Ben 4s - 5 - 6 plus ve x modellerini aldım. Ancak bundan sonra kesinlikle almam ve aldırmam.

Misafir

SS Türkiye ile anlaşacaklar.

Misafir

Yalan söyleme. Samsung un parçaları daha ucuz. Onu kullanmıyorsan da daha bir sürü marka var.

halk

ee ne fark eder peki samsung alsan daha cok zaralisin iphonun en azindan parcalari ucuzdur samsung parcasi pahali ve ikiside dolar ozeridir

Misafir

ABD, Suriye'de sonsuza dek kalamaz; DSG için tek yol Şam'la mutabakat'

Misafir

Israil islam dusmani degildir.Araplar musluman oldugu icin herseyi din savasina dokmeye sebep oluyor.Israil halki anti musluman falanda degildir.Yanlis ifadelerle insanlari kandirmayin

Misafir

Eskileri cope atacak degiliz sonucta halkin zararina olur. Ancak yeni urun alirken Kore Japon veya Cin menseli urunleri almaya bakin.Huawei Sony Casper Vestel gibi alternatifleriniz var.

Turgay

Yahu bir şey söyleyinde biraz mantık olsun. İsterseniz dumanla haberleşelim ne de olsa Rusya ile krizde tezek ile ısınacaklarımız vardı. Bu zamanda böyle boykot olmaz yapabiliyorsan gümrük koyarsın,sıkıyorsa Cargil'i kapatırsın şeker pancarını,tütünü serbest bırakırsın ne bileyim İncirlik'i kapatırsın gerisi faso fiso milletin gazını almak. Hollanda ile krizde aktroller portakallları bıçaklıyorlardı hadi şimdi de iphone'larınızı yere çalın da göreyim sizi ama pabuç pahalı değil mi onun yerine elma bıçaklayın bari.

Misafir

Almayın kardeşim zorla mı millet gene gidip gidip alıyor yıllardır kore malı çin malı telefon kullandım işim görülüyor

Fikirci Fikri

Bir mal alırken ya da her hangi bir sebeple cebimizden para çıkarken gittiği yere bakmalı. Paramızı bizlere düşman olanlara kaptırmamalı. Bizim en büyük düşmanımız an itibariyle ABD'dir. İsrail her zaman İslam düşmanıdır zaten. Geçmişte Yurdumuzu işgal etmiş ya da etmeye teşebbüs etmiş olan her millet düşmanımızdır. Ama yine de karşılıklı çıkarlar gözetilmeli.

  • 1