BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Türkiye'de görüldü! Aç kaldığında insan burnu yiyor

ELAZIĞ'ın Maden ilçesine bağlı Osmançayır köyünde, kanguru faresi görüntülendi. Veteriner hekim Veysel Çam, ''Su tüketmedikleri için aç kaldıkları anda insanların burun kısmını yeme özellikleri var.'' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

Korku sardı yine anlaşılan . . .

Hakkı B.

Tarım bakanlığı yurt dışından ithal etmiş olmasın!...

Misafir

ne desen boş artık akp. ne yapsan gözden düştün, yoruldun, yeni bi diyeceğin kalmadı, ekonomi iflas etti, hazine tamtakır, aldatma süreniz bu kadarmış. size güle güle eyyy akp.

TAŞERON İŞCİ

BİZİM KÖYDE ÇOK ARAP FARESİ DİYE ANILIR,,HERŞEYİ YER GENELDE GECELERİ ÇIKAR...

Korkunç Zıplayan Fare Hayvanı

Korkunç Zıplayan Fare Hayvanı çok Ender görülen bir tür olup yalnızca Türkiye de yaşar. Halk arasında çocuklar korkmasın, azıcık sempatik olsun diye Arap tavşanı adıyla anılır. Aslen Arap değildir. Çok tehlikelidir; ayakkabıları yer, süt veren hayvanların memelerini emerek sütten kesilmeleri ne sebep olur. Uzak doğu ülkeleri bu hayvana bayılırlar. Çizgi filmlerinde bu hayvanı görebilirsiniz. Bkz.pikachu. Böyle habere böyle yorum...

biyolog

Bu hayvan türkiyede yeni görülmedi. yıllardır var.Orta Anadolu Bölgesi ve Batı Anadolu Bölgesi ovalarıyla Doğu Anadolu'nun yayla ve steplerinde görülür.

Misafir

Her konuyu Akpartiye bağladığınız gibi bunu da bu sefer dolaylı yoldan bağlamaya çalışmışsın. Olmamış.

bulent

evet bızım bagda bır suru var kısıngozukmezlar yazında cok fazladırlar

Misafir

bu fareyide chpye bağlamadınız hayırdır???eyyyy fare

Misafir

Kanguru faresi filan değil. Burun murun yedikleride yok. Halk arasında ki ismi Arap tavşanıdır. Meralarda yaşarlar. İnsana ve yerleşim yerlerine yaklaşmazlar. Sayıları çok azaldı. Soyları tükenmek üzere. Sivas'ın doğusundan Iğdır'a kadar olan yerlerde görülürler.

  • 1