BIST 9.461
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.494,67

Türkiye Ukrayna maçı sonucu ve geniş özeti

UEFA Uluslar B Ligi'ndeki İsveç mağlubiyetinin ardından grubunu 3 puanla tamamlayan ve C Ligi'ne düşmesi kesinleşen milliler, hazırlık maçında Ukrayna'yı konuk etti. Mücadelede iki takım da girdiği pozisyonları değerlendiremeyince maç 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
Misafir

yılmaz vural gelecek dertler bitecek. bırakın bu yabancı hoca sevdasını artık.

Misafir

MİLLİ TAKIM NE HALLERE DÜŞTÜ ÇOK YAZIK

Misafir

Eyy hükümet bu ülkede sadece mac yapilacak 4, 5 tane stad mi var. Stadin durumu patates tarlasindan farksizdi. Gaziantep e neden mac verilmiyor.

aydinli

80 milyon turkiye nufusu var milli teknik yabanci birde milli ve yerliyiz oylemi sporda geriyiz egitimde geriyizcekonomide geriyiz tipta geriyiz siyasette gerideyiz yuru malkocoglu kim tutar seni

Ozumturk

BŞzrısızlıgı kabul et istifa et bahanelerle bu gemi yurumez.milli duygularimizi unuttuk. Ceplerine parayi hala dorduramadilarmi.

halit becene

ey futbol federasyonu,gorumuyormusunuz milli maclar olmuyor.rakiplerimi yenemiyoruz.bunda en buyuk suc sizin.bu futbolcular yildiz futbolcu falan degil.alalade insanlar bunlar.bunlara milyon eurolar verip el ustunde tutulasi kisiler degil.dunya ile futbol defterini on sene kapat.yeni bir jenarasyonu turk antrenorler ile yetistir.sonrada bak bakalim dunya futbolu icerisinde olabiliyormuyuz diye.

Pehhh

Tff istifa pfdk dahil

Misafir

Resmen küme düştük.............. Ha tabi birde Demokratik Hukuk Devleti durumu var!

Idaritakim

Bence basindaki milli takim ifadesini kaldirin futbolda artik milli bir duygumuz kalmadi milli mac ruhunu sayenizde yitirdik.buna idari takim diyelim idareten futbol oynuyorlar zaten.saygilar

ufuk

macin saatini neden yazmiyorsunuz, ben mi gormedim

FUTBOLCU AVNİ

Ayak Topunda C Ligi'ne düşmüşüz!... Yargının bağımsızlığı, İnsan Hakları, Basın Özgürlüğünde hangi ligdeyiz?...

Misafir

milli takımda kadro çok yetersiz bence. lucescuda iyi yönetemiyor milli takımı. yılmaz vuralın yada ersun yanalın gelmesi lazım.

Orda bir Milli Takım var uzakta

Küme düştüğümüz resmi İsveç maçı hazırlık maçıymış, asıl maç iş işten geçtikten sonra oynanan Ukrayna hazırlık maçıymış. Futbolu tersten okuyan Tüpçü istifa...

  • 1