BIST 9.525
DOLAR 32,67
EURO 34,92
ALTIN 2.523,48

Türkiye S-400 ile puzzle'ı bozdu

Rus siyasi uzman Stanislav Hatuntsev, S-400 sistemlerinin Ankara’ya satış kontratın ABD ve NATO için genel olarak hassas bir durum oluşturduğunu belirtti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 24 Adet Yorum
davut

S-400 sadece füze sistemi değildir. ABD'nin IRAK ve Suriye politikasına karşı Çin ve Rusya desteğidir ve doğru harekettir. Ayrıca K.Kore liderini el altından desteklemek gerekir.

Misafir

Niye kısık sesle konuşuyorsun babacığım, Kısıklı'dayım diye mi? Ooff, off... Git enişteni çağır, amcanı çağır, abini çağır. -

Misafir

türkiye nin komşuları, tehtit altında.güvenlikleri tehlikede.derhal ,hepsi de en etkili silahlarla silahlandırılmalıdır.

Misafir

Zeynep ve salhor gibiler cosmus gene atiyorlar tutuyorlar ezip gecelim diyorlar amerikaya sayip sövüyolar eeee zeynep sen dünde rusyaya sayip sövüyordun madem amerika cok kötü o zaman reyizine yada ustana yada tayyib efendiye söyle incirlik üssünü kapatsin omuzlara alalim ne dersin???

Misafir

ZEYNEP NEYE HELAL OLSUN ANLAMADIM DA MADEM AMERIKA KÖTÜ MADEM AMERIKA DÜSMAN MADEM AMERIKA COOOK KÖTÜ EEEE O ZAMAN KAPAT INCIRLIK ÜSSÜNÜ GÖRELIM

yüzdeyüzmilli

MMM; sen istiyorsun ki ABD ve Batinin her daim söz dinleyen köpegi olalim. Ye desinler yiyelim, otur desinler oturalim, kalk desinler kalkalim. Biz S-400 anlasmasina kisaca özgürce atilmis bir adim diyoruz. Ha sen ve senin gibiler boyunlariniza tasma takilmaktan zevk aliyor sahibinin pesinden gitmekten hoslaniyorsaniz ne ala. O da sizin kisiliginizin sonucudur. Türk milleti her daim özgür kalacaktir senin gibilerine ragmen!!!

Misafir

alıp ne yapacak diye soranlara: bazen alırsın ve onunla hiç bir şey yapmazsın, ama aldığın şey durduğu yerde iş yapar: caydırıcılık

Misafir

Türkiye yi işgal etmeyi düşünenler elbette bizim s400 almamızi istemezler. Bunu anlamak bu kadar mı zor.

Misafir

Yaşasın Türkiye,yaşasın Erdoğan ve özgür politakalarımız.Burası muz cumhuriyeti değildir.Bu coğrafyanın en köklü milletinden Türkler'den bahsediyoruz.Dolayısıyla herkes haddini bilecek. Allahım bizi ve bizi düşünen liderlerimizi,askerimizi korusun !

Burdayiz.

ABD ve avrupa kölesi olmak isteyen muhalefetimiz olmasa Türkiye daha onurlu Avrupa birliğine diş geçirebilecek ve ABD gibi ülkeleri dizginleye bilecektir.

salhor

Şu anda sosyetik monşer mütekaidlerinin, günü kurtaran gazeteci takımının; kimi sosyetik, kimi sözde mesture yazar kadınların; ODTÜ'lü bilmem ne'li çoluk çocuğun,halk kesiminin, çenesini tutup devletine güvenmesi şart.haybeye güveniyorsak, Türkiye'yi bitiririz.Ama devlet adamlarımız, müşâvereyle ve ince politik hesaplarla adım atıyorlarsa, inşaallah işin sonunda Türkiye'nin gerçek manâda tam bağımsızlığı kazanılacaktır. Evet, evimize Fetö mel'ununun şer kıvılcımları düştü; çoluk çocuğumuzun kimisi basit kusurları ve kimisi tamamen iftira sonucu bir senedir hapislerde çürüyor; yuvalarımız tarümar oldu. Ama olsun; devletin bekâsı söz konusu,R.T.Erdoğan'ın değil Yüce Devletimizin saflarında çelikleşerek sabit-kadem olalım. Bu bize ağır ve lüzumsuz gelecekse, cehennemin dibine kadar yolumuz var.Tezcan, Tanrıkulu,Pavey,Kılıçtaroğlu, HDP'li açık düşmanlar, PKK,DHKPC, TKP, ABD-ALMANYA-v.s karşımıza dikildiler. Ezelim. "Yürüyelim arkadaşlar "larla olmuyor. Gerçek fedakarlık dönemindeyiz.

misafir

agziniza saglik gardaslar bu kafirlerin oyunları planlari elbet birgun baslarina dolanacak

Misafir

Tüirkiyenin güvenliği hiçbir sömürgeciye emanet edilmeyecek ..Güzel ülkemiz hergeçen gin daha özgür daha bağımsız ve bağlantısız olacaktır...Tam bağımsız lık hedefimiz olmalıdır.

Misafir

Altaylı, "AMEREKE, AKP'yi uluslararası arenada suçlu konumuna düşürüp müdahaleyi gündeme getirecek" ifadelerini kullandı.

Misafir

BM, Cumhuriyet davasına müdahil oluyor Düşünce ve İfade Özgürlüğü Özel Raportörü’nün yaptığı başvuru kabul edildi.

MMM

UYGAR DEMOKRATIK DUNYAYI BIRAKIYORUZ...DIKTATORLER DUNYASINA GIDIYORUZ.BAAS PARTISI BENZERI REJIM KURULUYOR...

Misafir

YALANLARA SOYGUNA SON!_________________________İşte Meral Akşener’li ilk seçim anketinin sonuçları___ AKP yüzde 29.5, CHP yüzde 24.5, MHP yüzde 3.1!

BALONDU PATLADI

AMEREKE BİR BALOOOON VE PATLADI VİETNAMDAN ZOR KAÇTILAR JAPONYA SALDIRDILAR JAPONYA BUNLARI YERLE BİR EDİP HARİTADAN SİLMEK ÜZERE İKEN ATOM BOMBASI ATTILAR ÇOLUK ÇOCUK KATLETTİLER JAPONLAR SIRF MASUM İNSANLAR ÖLMESİN DİYE ANLAŞMA YAPTILAR BU UCUBE AMEREKEN ÇAPULCULARIYLA BUNLAR PKK FETÖŞT GİBİ MAŞALARLA KAOS OLUŞTURUP ORTAMDAN GEÇİNİR AMA ARTIK ARAP GÖZÜNÜ AÇTI YOLUN SONUGÖRÜNDÜ BİR ERDOĞAN ÇIKAR KRAL ÇIPLAK DER VE İŞ BİTER

Misafir

Ben eski müslüman yeni komünist olarak diyorum ki!... Yaşasın rusya!...Kahrolsun Almanya!

Zeynep

Helal olsun , ben düne kadar ihtimal vermiyordum ,son anda yine çark ederiz sanıyordum , Abd 'ye gözdagı olarak kalır sanıyordum , yanılmışım , büyük cesaret , harika bir iş ...Hadi itiraf edin azıcık samimiyetiniz varsa , 1938 'den beri kim , hangi lider cesaret edebildi buna , kim kırmızı bez sallayabildi azgın bogaya ? Belki çabaladılar ya da akıllarından geçirdiler ama cesaret edemediler ...Helal olsun bir kez daha ...

YENİ PAKT YENİ DÜZEN

BÜTÜN AMEREKEN BESLEMESİ TERÖRİSTLERE İDAM CEZASI UYGULANACAK

İŞTE LİDER

DÜNYA DEĞİŞİYOR YENİ DÜNYA DÜZENİ ÖYLE OLMAZ BÖYLE KURULUR HAK HUKUK ADALET SÖMÜRGECİ AFRUPA DÜZENİNE SON VERİLECEK İNŞALLAH

Misafir

Doğru analize ne denir.Türkiye terazinin hangi kefesine oturursa o taraf daha avantajlı olacak.Eğer ABD ve yavrusu İngiltere Kürtlerle bize ayar vermeye çalışıyorlar sa bilsinler ki canımızı yakarlar ama canlarına okuruz Ne ABD bölgede sinek uçarabilir nede gemi yüzdürebilir ne de yavrusu İngilizler.

AKP YALANI

Bu Rus bir tarihçi ve yazar... Rusya devletinde ne görevli nedee de Kremlin Sözcü'sü... S 400 tamamen uydurma bir masal!.. Aldatma...

  • 1