BIST 9.096
DOLAR 32,37
EURO 35,00
ALTIN 2.326,04

Türkiye onları konuşmuştu! Canlı yayında evlenecekler

Nikâh memurunun sorusuna gelinin, "Hayır demek ne mümkün" cevabı vermesi nedeniyle nikâhı kıyılamayan çift, yeniden nikâh tarihi almak için Turgutlu Belediyesi Nikâh Memurluğu'na başvuruda bulundu. Genç çiftin nikâhı, ulusal bir kanalda canlı yayında Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin tarafından kıyılacak.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Misafir

nikaha ne gerek var ,evlenipte napcak ,

hakkı aydın bulut karagündostu

evlilikte şaka olurmu olmaz bir daha yaparsa bunun ömür boyu evlenmesi yasaklansın :))

Hakkı Baba

Evlilik ve nikah konusunda şaka olmaz. Böylelerine yüz verilmemeli.

Misafir

Nikah memuru taraf iradeleriyle baglidir. Gelinin sozunun Turkce manasi evet olup nikah memurunun Turkce dersi almasi faydali olur ..

Misafir

ben damadın yerinde olsam mahkeme yoluna başvurur masraflarımı alırdım.Nikah memurları şaka yapınca iyi de gelin damat yapınca mı kötü ve başvuru esnasında söyle demeyeceksin vs. gibi birşeye imza atılmıyor sonuçta.

Misafir

o lafı söyleyen gelin adayı)))

Misafir

ulusal kanalda canlı yayında evlenmeri neyi kanıtlıyor?kurallara uymamak gerktiğini mi?nikahta adam gibi evet ,hayır cevabı verilir.geline kur edecekse, başbaşa kaldıklarında yapsın kurunu.bu damat adayının yaptığı, düpe düz görgüsüzlüktür.

Mehmet Güllüoğlu

Yanlış bir uygulama. Hata yapan mükafatlandırılıyor. Artık televizyonda nikah kıymak isteyenler bunu emsal kullanabilir.

izmirli

türkiye klasiği ,bunu bile haber miş gibi yayınlıyoruz ya

Mehmet Güllüoğlu

Yanlış bir işlem. Hata yapan mukafatlandırılıyor. Emsal olur televizyonda nikah kıymak isteyenlere yol açılmış olur.

gokche

bu mevzu uzayıp gitmese mi artık yahu... evlenemedilerse evlenemediler memlekette konuşacak başka konumuz kalmamış gibi... ama siz de haklısınız; bu ülkede artık meşhur olmak için uğraşmıyor insanlar, meşhur edilmek için uğraşılıyorlar...

  • 1