BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,75
ALTIN 2.494,06

Türkiye - İsveç maçının golleri ve geniş özeti

Türkiye, UEFA Uluslar B Ligi mücadelesinde İsveç'i konuk ettiği maçta mağlup oldu. İsveç'in 1-0 lık üstünlüğüyle A Milli Takımımız Uluslar B Ligi'nden C Ligi'ne düştü.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 29 Adet Yorum
Misafir

Demirörenler terimler olduğu sürece başarı beklemeyin

Misafir

Türkiye'de futbol yasaklanmalı. Bu kadar büyük paraların döndüğü bu sektörde zavallı durumdayız.

Misafir

akp nin fedarasyonundan bu kadar

QX

EY MEDYA... 3 TANE DÜN YENİLEN MİLLİ TAKIM HABERİ VAR, SAYISIZ MAGAZİN VAR VE ENFLASYONA YENİLEN MİLLETİN DERDİ YOK.. KENDİNİZİ BÖYLE Mİ ANLAYALIM...

bbbb

böyle siyasi federasyon olursa daha çok düşeriz anlayan anladı

Misafir

Şans oyununda İsveç'e oynayacaktım,ama inanın gönlüm razı olmadı,bile bile oynamadım.ve kaybeden ben oldum.Şimdi bunların oynadığı mahalle futbolu için bunlara mı kızayım yoksa bunlara güvendiğim için kendime mi kızayım?.Kararı siz verin.

Misafir

Cengiz Ünder'den başka doğru dürüst oyuncu yoksa Cenk Tosun ne yapsın. Hem Cenk kaç tane orta aldı da atamadı söyler misin.

Erol Baron

Takımda Cengiz Ünder ve Cenk Tosun gibi süper oyuncular olsa bile, topu oyuna gerektiği gibi sokamayan geri hat ve aldığı tüm topları kaybeden orta saha olduğu sürece bu takım C liginde de iş yapamaz.

tunahan

A Milli takım gibi oynamayan Milli takımın adı o zaman C MİLLİ TAKIM olarak değiştirilsin.

Misafir

Türk Milli takımı futbolu bıraksın artık zerre dahi zevk vermiyor bundan 8 yıl öncesi yine insanda heves vardı şimdi oda yok dün bir hevesle tv nin karşısına geçtim açık ve net söylüyorum, CENGİZ ÜNDER harici kimse oynamadı... Nice küme düşüşlere inşaAllah.

cessy

ülkemiz de güzel şeyler de oluyo devam böyle

Misafir

Alt yapisiz bu is yürümez.Okullarda Spor drsleri yetenege göre ayrilmali.

Misafir

futbola altyapi yatirimi yapilmali adam kayirmacilik son bulmali

Türkiye seninle üzünç duyuyor

Türk futbolunu yıllardır tüple zehirliyorlar, yetmedi medyayı da tüple zehirlediler bakalım yeni başarıdan sonra sıra da tüple zehirlenmesi için ödül olarak hangi sektör tüpçüye verilecek.

Misafir

Tosunu futbolcu diye sahaya koyuyorlar, bize de eziyet ediyorlar kendilerine de yazık ediyorlar.

Misafir

Bu iş Cenk Tosun gibi tosunlar la yürünmez. Takım hırslı hazimli de olsa Cenk Tosun, Çağdaş gibilerle her zaman küme düşmek için oynar.

Misafir

Alt lig futbolcularla üst lig de oynanamayacağı gerçeğini yaşadık.

halit becene

ey turk futbol federasyonu,bu iki pas yapamayan kisileri yildiz futbolcu diye lanse ettiniz,ancak bunlar ancak mahalle ligi takimi o kadar.lucestu denen kisiyide hala ne tuttuyorsunuz ? turkiye`de bu kadar turk teknik direktor varken.turkiye cumhuriyeti`nin paralarina yazik.futbol subesini kapat ve on sene sonra ac velevki bir takim yaratabiliyorsaniz.80 milyonluk turkiye`nin kaderi bu olmamasi gerekir.

Misafir

Tüpçü luceskunun sözleşmesi iki yıl daha uzatabilirsin bizce sıkıntı yok nasıl olsa küme düşürme başarısını gösterdin koltukta sağlam kafana göre takıl boşver gerisini

Misafir

Luceskuya kızma hakkımız yok onu getiren futbolu yöneten tüpçü bir adamdan millet olarak ne bekleriz futbol işadamı olmakla başarı gelmez ben vatandaş olarak şuan federasyon başkanı olsam hemen yerli hoca artı üç büyüklerde futbol oynamış futbolu bilen on kişilik danışma ekibi kurarım fikir verirler alişte sana formüi tüpçü bey yazıklar olsun

Misafir

Cenk Tosun bu takımda oynayamaz, amatör bile olamaz. Boşuna İngiltere takıma koymuyor.

Misafir

Takım resmen 10 kişi oynuyor. Cenk Tosun külliyen takıma zarar. Bunda sporcu ruhu da yok, becerisi de yok.

Misafir

BIR BAŞKANA SORMUŞLAR PARALAR NOLDU DEMIŞ DAĞA KAÇTI PEKI DAĞ NOLDU YANDI BITTI KÜL OLDU DEMIŞ BAS BAS PARALARI LEYLAYA BIDAHAMI GELICEN DÜNYAYA

Mehmet

Bu ülkede sadece konya bursa trabzon sahalarimi var eyy akp hukumeti. Gaziantep tede stad var. Unuttunuzmu buralari. Nasilsa secim var..

Misafir

ALMANLARDA Ç LIGINE DÜŞTÜLER BIRTEK BIZMI