BIST 9.777
DOLAR 32,56
EURO 35,00
ALTIN 2.437,21

Türkiye ile AB arasında ipler kopuyor mu Yıldırım'dan açıklama

Başbakan Binali Yıldırım, Ankara'ya dönüş yolunda Türkiye ile Avrupa Birliği arasındaki ilişkileri değerlendirdi. AB yönetimini sert sözlerle eleştirdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
Misafir

AVRUPANIN NESI ISTEYECEN?? Biz avrupadan iyi seyler aliyoruz kötüleride birakalim.. KENDI KENDIMIZE YETIYORMUZ?? NEDEN DOLAR EUR YA IHTIYAS DUYUYORUZ?? Kedi ulasamadigi cigere pis der..

mevhibe inal

KİMSEYE GÜVENİP DE AB İLE İPLERİ KOPARTMAYIN! ŞART Mİ DUR?!

mevhibe inal

Bence Avrupa geçmişi, tarihi, birikimi olan bir topluluk, düşüncenin, ifadenin daha özgür olduğu. Bunu çeşitli fikirlerin temsil edildiği Partilerin çokluğundan da anlayabiliriz. Kapitalist Şirketlerin baskılarına, tehditlerine karşı koymalarından da anlayabiliriz. Bunun yanında tarihi geçmişi olmayan düzmece devletler var. Tabii bir de AB gemisini ilk terk eden İngiltere. Bence Avrupa öteki guruba göre daha az zararlı.

Misafir

"DEVLET EVET; MILLET HAYIR DIYOR" Deniz Baykal..

Misafir

her mikrofonu alan "eyy almanya, eyy Hollanda" diye basliyor.. tehdit, hakaret ve asagilama devam ediyor.. AB bizim icin BITTI!

GÜCÜN ADALETİ

Hangi "Batılı" devletler AB ile ipleri koparmak istiyor ona bakmak lazım! Peki onlar güvenilir mi?! Onlar değil mi bölgemizde uydurma gerekçelerle işgal planlayıp, yapanlar?!

hnfg

sanki Türkiyede avrupa düşmanlığı yok da!

misafir

bu gösteriyorki afrika ve arap coğrafyası ortadoğuda olmak üzre bizde içinde emperyalıst güçlerin sömürüsü üzre planlanmış artık biz gercekten kendi bağımsız politikamız şart artık iki süper güçün oyunca değil oynatanı olmamız lazımpyd ve pkk nın koruyanları gözümüzü acmış olması lazım duygusal ırk ve dinciliğe bakmamamız gerekir cıkarlarımız ne ise o olmassa artık aptallımızın bedelini öderiz ya hero ya mero

misafir

bunlarla ortaklık ne kadar ekmek o kadar köfte ne kadar köfte o kadar ekmek

HAYIR BİZİ KURTARIR

DEMOKRASİ İLE İLGİLİ HİÇBİR İLERLEMEMİZ YOK,AKSİNE TEK ADAM HEGEMONYASI DİYORSUNUZ,BİZDE İSTEMEYİZ.YA SONRA NE OLACAK SONRA HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZMÜ,YA FETO ELE GEÇİRİRSE O MAKAMI,???

FISATÇILIK YAPARKEN??

İPLERİ KOPARTMAK İÇİN UĞRAŞIP HALKI DA KIŞKIRTMAYIN,DÜNYADAN İZOLE OLAMAYIZ,İNSEK YA MERSEDESLERDEN.BU ŞARTTIR ARTIK TEKNOLOJİYE EVET GERÇEKÇİ DEĞİL.HEGEMONYAYA HAYIR DİYORUZ BİZ DE ZATEN.

Erol Baron

AB Müslümanları sevmez, Türk'ü hiç sevmez, Edirne'de başlayan TC'nin çok kıymetli ve stratejik coğrafyasını önünde çok büyük bir engel olarak gördüğünden onu hep ele geçirmeye çalıştı hala da çalışıyor.

BU DA ÇİFTE STANDART

SİZ İÇERDE HÜRRİYETLERİ KISITLADIKÇA DIŞARDAKİNE DİYECEK BİR ŞEYİNİZ KALMIYOR,OLAY ÇIKARTMAK İÇİN ÜSTÜNE ÜSTÜNE GİTTİNİZ,SEÇİM SONUNU BEKLESNİZ BUNLAR OLMAYACAKTI,OY İÇİN BUKADARI DA OLMAZ YANİ,BİLE BİLE LADES,İÇERE NEFES ALDIRMIYORSUNUZ.

Misafir

avrupa standartlarından uzak,siyaset ve demokraside taş devrini yaşayan türkiye,ab ne girmeyi hak etmiyor.

Ali Karatay

Hiçbir hakkın güvence altında olmayacağı bir diktatörlük rejimi kuruyorlar, evet vereceklerin de, çocuklarının da, torunlarının da can ve mal güvenliği kalmayacak o rejimde. Tam bir Ortadoğu rejimi kuruyorlar, kendinizi düşünmüyorsanız evlatlarınızı düşünün, onların bir hukuksuz diktatörlük altında yaşamasını mı istersiniz? Ya sizin gibi değil de bir muhalif olurlarsa? Evet dediğiniz dikta rejiminde başlarına ne geleceğini düşünebiliyor musunuz?

Bhg

Milleti nasıl bilirsin kendin gibi

salhor

En çok Binali Yıldırım Bey'e güveniyordum. Ama adamcağız dedi ki "Öğretim elemanları bize küsüyormuş. Biz ne yaptık kardeşim? Sizleri rektörleriniz YÖK'e bildirdi ve YÖK verdi sizi savcılığa." Tamamen doğru. Fakat YÖK'te görevli MUHAKKİK öğretim üyeleri, gerçekten bu kadar çok hocayı nasıl ihraç ettiler? Eline verilen yüz dosyanın l5'i için işlem isteyip 85'i için "Bunlarda bir şey yok" dendiği, çok kuvvetli bir şayia. Ama zavallı muhakkiklerin tespitleri çiğnenip ALAYI'nın (azîz Bahçeli'nin tabiridir) ihracını kim, kimler sağladı? Günahtır, gözyaşları sel olmuş durumda. Çok fazla ülkücü hoca da tepelendi, adı vatan hainine çıktı. Bu zavallıların iddianame sonrasında serbest kalacakları muhakkak; ama yuvalarına, yavrularına bile şerefle kavuşamayacaklar bu gidişle. Lütfen YAŞ'lara merhamet edilsin!

  • 1