BIST 9.530
DOLAR 32,47
EURO 34,84
ALTIN 2.476,47

Türkiye için can sıkan karar: Tamamen iptal ettiler!

Miami merkezli ünlü gemi şirketi Royal Caribbean International,siyasi belirsizliği’ gerekçe göstererek gelecek yılki Kuşadası Limanı ve tüm Türkiye seferlerini iptal ettiklerini açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
Akyazılı

Cennetler gelmesinler.

tepe

bizim dünya liderini kiskaniyorlar (!) gelmezlerse gelmesinler

KISASA KISAS....

ON BİR MİLYAR DOLARLIK UÇAK ALIMINI DURDURSUNLAR.

kırçıl

Gelmesinlerdiler!!! Allah (c.c.) bu memleketi abd den gelecek paraya muhtaç etmesin. Teröristlere silah verip, bu milletin evlatlarına sıktıran terörist sevicilerin parasına bu milletin ihtiyacı yok!!

kırçıl

Keyifleri bilir. Allah (c.c.) bu memleketi abd den gelecek paraya muhtaç etmesin. Teröristlere silah verip, bu milletin evlatlarına sıktıran terörist sevicilerin parasına bu milletin ihtiyacı yok!!!

Burhan

Turizmcilerde azcik kardan feda etsinler. Her durumda agliyorlar. Simarik turizmciler kose olacak diye girdigimiz havalara bak.

Onurluyuz

Kim bilir kac esnaf o gelen gemiler sayesinde evinin ekmegini götürüyordu. Ama bu kimin umrunda, adam kalkkmis hala onur, gurur diye zirvaliyor.

sadia

ne yani gemi gelsin diye onurumuzu ayaklar altina mi alacaz gelmezlerse gelmesinler rizik ALLAH DAN dir ozaman? bu milletin karnini abd doyurmuyor

umutsuz vaka

Turiste ulan diyen insanların olduğu ülkeye neden gelsin zaten,demokraside askıda.belirsizlik dizboyu.gelen yemek te yer suda içer alışverişte yapar,sallamayalım..

Misafir

ulan geliyorsunuzda ne faydanız oluyor gemiden çıkarlar hızlı turla sadece dolaşırlar alışveriş yok adiler sanırsın böyük paralar harcıyorlar gemide çalışan yunan personel turistlere sakın dışarda yemek yemeyin insanlardan uzak durun su bile içmeyin diye konuşuyorlar

Ademoglu

Turistliginiz sozde kaliyor zaten gemide yiyip iciyonuz. Otelede para vermyonuz. Siz kaybedersiniz. Anadolu acik hava muzesi gormeden obur dunyaya gocersiniz.

Misafir

reis şimdi eyyy royall carebian sen kimin adanmısın der sorun çözülür

!!!

Olsun ohale devam...reiz 238 araca ,38 araç dana akatacakmis ...MTV ye gıdaya zaman devam...itibardan taviz olmaz !!!

hak

hic kimsenin turkye halkiyla sorun yok tek sorun siyasiler ve siyasedleridir turkiyede turizim alt ust oldu

Misafir

Galiba Yalnız, yapayalnız kaldık tüm dünya karşısında ... ...

  • 1