BIST 9.699
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.451,95

Türkiye hangi tarafta? ABD'li yetkiliden ilginç açıklama

Amerika Rusya gerilimi sürerken Türkiye'nin pozisyonu ne olacak? Bölgede tansiyon yükselirken bir grup gazeteciye konuşan üst düzey bir ABD'li yetkili, NATO üyeliğini hatırlatarak “Türkiye, ABD ile Rusya arasında tercih yapmak durumunda değil” dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
Misafir

Basitin birisi işteeeeEeEeEeEeEeEeeeeeEEEEEEEEeeeeeeEEE ,,

Misafir

En iyisi bişi demiyelim,

Misafir

Yok yokoooooooooook,

alara

türkiye nato üyesi olabilir ama bu bir nato harekatı değil, kaldıki türkiye nato üyesi olarak saldırıyı onaylamama hakkına sahip, sormak lazım türkiyenin nato üyesi olduğunu şimdimi hatırladılar acaba, türkiye teröristlere silah yığıp türkiyeye saldırdırken türkiye nato üyesi değilmiydi.

Akif

Nato müttefiki olmak, ABD'ye Türkiye'ye rağmen her istediğini yapma hakkı vermez.Stratejik ortaklık, ortak müştereklerde birlikte hareket etmeyi gerektirir.Yok öyle! terör örgütünü dost edinip kirli işler peşinde planlar yap, sonra bizim tepkisiz-sessiz kalmamızı bekle. Nerede görülmüş 50 yıllık müttefikinin sözlerini dikkate almayan bir ilişki.O halde bizi izleyecek ve olacak olanları hazmedeceksin.

trol

uzaklaştırma almış :D hahaha göreve geri gelir 10gün sonra

Misafir

kısaca şaşkınız diyelim mii......

Misafir

MAHZUNI NE DIYORDU AMERIKA KATIL KATIL

Misafir

Hadi canım gurbetten gazel okumayalım,gel burda yaşada gör...??

Misafir

BİZ RUSYANIN YANINDA BİLİYORDUK.HALLALLAH.

Misafir

HADİ CANIM SENDE.!!!!!!!!

Şaşırdık.........mı???

Türkiye Doğu Gutada kimyasal saldırı var diyerek Esada tekrar yüklenmişti,bu durumda hayır yok diyen Rusya tarafında olursa garip olmaz mı.??ya da var diyen ABD tarafında olmazsa,

Asalet Sancakdaroğlu

Bizim parti adımız Adalet ve Kalkınma Partisi. Ne Amerika ne de Rusya aldıkları kararlarda adaleti gözetmektedirler. Onlar için çıkarları önemlidir. Dolayısıyla ikide bir karar değiştirirler. Ve dolayısıyla biz onların ikisininde yanında değiliz.

gurbetci

Turkiye sozde nato uyesi gosterilerek abd,leri yanina kimsenin cekmeye hakki yok.ortadoguda sinirlari olan Turkiye ve rusya abd,lerinin ve ab,ulkelerinin hicbir hakki hukuku yok onlar sadece karistirip dogal kaynaklari eline gecirerek somurme pesinde Turkiye hicbir zaman ne abd,lerinin nede ab,ulkelerinin yaninda olmak mecburiyeti yok olamazda ne yapmak istediklerini bilmeyen yok.Turkiye tam bagimsiz bir ulke olmak zorunda Rusya Cin Japonya Guney ve Kuzey kore ile birlikte Turkiye cumhuriyetlerinin yaninda olmali savunma gucunu cok yuksek seviyede gelistirmek zorunda.yuz yildir batiya el acmaktan dolyi bu teroru Turkiyenin basina bela eden batiyla mesafeli durmak zorundayiz ve bunun bilincindeyiz milletce.

Misafir

İslamcı BOB cu diyecektin sanırım.

Misafir

Biz en basinda israilin yanindaydik guclu suriyeyi istemeyen en buyuk ulke israildi esad bizim sayemizde dunyada istenmeyen adam oldu isgale zemin hazirladik buyuk planlar yapiyorlar bizede helal kuzu diye domuzu yedirdiler

mustafa s

Adam akilli haber yapin arkadas, yetkili dedi diyosunuz kim bu ust duzeydeki yetkili ?

ruzga67

ABD,AB nin acik acik nasil turkiye dusmani oldunu gorduk turkiye rusyaya kelek atmsmali sonra gun gelir rusyadan uzaklasan turkiyeye ab,abd yine kelek atar bu sefer beter oluruz nede olsa komsu komsununun kulune muhtactir atalarimiz demis

Hakkı B.

Türkiye'yi ne hale düşürdüler! Bağımsız değil birilerine bağlı hareket etmek zorunda kaldık. Allah bu İslam düşmanı BOP'çuları bildiği gibi yapsın.

  • 1