BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,93
ALTIN 2.439,64

Türkiye eski Türkiye değil beyler!..

15 Temmuz darbe girişimi Türkiye üzerinde emelleri olanların ülkemizdeki İşbirlikçileri ile birlikte ' NEREDEN ÇIKTI BU ADAM' şaşkınlığıdır.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Farabi

Valla hicde gelen gieni aratmiyor.Ben sahsen hic bir onceki hukumeti aramiyorum.Amma,AKP sonrasi cok vatandas AKP donemini arayacak,o kesindir.

misafir

evet türkiye eski türkiye değil çünkü gelen gideni aratırmış lafı gerçekten doğru atalarımız boş laf etmezlermiş fetöcüler ile onların iş birlikçilerine emanet gidiyoruz cahillikte diz boyu

Misafir

haklısın eski türkiye değil ama eski TÜRKİYEYİ ARAR OLDUK

Misafir

Millet Tayyip'in Arkasinda mi?............ O senin Millet dedigin Ulkenin en egitimsiz, imam hatipli cahil, yobaz, menfaatci, takimi!.. Neden Bir tek okur yazar, egitimli aydin kisi RTE'yi desteklemiyor!..........

Erol Baron

Acıtsa da yazıda kötü maziyi hatırlattığınız iyi olmuş. İmam hatipli ve Rizeli Reis'e güvenerek daha önceki yazılarda sık sık 2023 te Türkiye dünyanın en büyük 10. ekonomisi olacak demiştiniz. Tarih yaklaştıkça bu konuda umutlar gitgide tükeniyor. Matematik "dehası" parayı çok iyi koklayan Reisinize bi hatırlatıver-seniz iyi olur diyorum. Çünkü bu gidişle 17. sırada kalmakta mümkün görünmüyor.

Misafir

Evet eski Türkiye değil!......... Tiyatro!............ MİT ve Genel Kurmay elinde olan hükümet nasıl olur da, sözüm ona aylardır hazırlık yapan sözde darbecilerin hiçbir faaliyetinden haberdar olmaz.

  • 1