BIST 9.722
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.425,83

Türkiye bu koridoru değerlendirmeli!

Cumhuriyetimizin 100. yılında küresel arenada önemli bir aktör olmak, yüksek gelir elde etmek ve istihdamı arttırmak isteyen ülkemizde değişik tür ve ölçeklerde projeler geliştirilmektedir. Peki koridorlarımız buna müsait mi?

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
adem

Bu millet akp den ne zaman kurtuldu o zaman zıplama yapar

hakkı

sen ne zırvalıyorsun, ülkede işsizlik % kaç bir öğren

Misafir

Gazeteci sadece ve sadece haberin doğru olup olmadığını, olanca meslek titizliğiyle sağlama bağlayıp, doğru ise duraksamadan, yayımlar.......... Polisler, Suriye yönüne giden MİT TIR’larını durdurdular, aradılar, içindeki roketatarları, mermileri, silahları, bombaları kamera ile saptadılar.

Erol Baron

Eleştiri bombardımanından kaçınmak için, sabah sessizliğinde bomba gibi patladığından dolayı bebeleri bile yatağından hoplatan sabah ezanının turistleri çok rahatsız ederek turizme zarar verdiğini söylemeyeceğim. Dincileri daha fazla rahatsız etmemek adına, halkı rahatsız etmemeleri için kiliselerin çan seslerini gece 10 dan sabah 7 ye kadar susturduğunu da s ö y l e m e y e c e ğ i m.

Misafir

AKP ne yaptığın bilmiyor” diyenler yanılırlar. Adım adım islam devletine yürüyor ve her şey planlı programlı. Tüm eğitim sisteminin dinselleştirilmesi basit bir örneğidir.

  • 1