BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,93
ALTIN 2.427,35

Türkiye Barzani'yle ipleri kopardı! Flaş gelişme

IKBY'nin tüm ısrarlara rağmen referanduma gitmesi Türkiye'yi harekete geçirdi. Türkiye Barzani'yle ipleri koparttı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu KDP temsilcisini arayıp "Türkiye'ye gelme" dediklerini açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 36 Adet Yorum
uğur

Hükümet doğru adımlar atıyor.Muhtemelen Merkezi hükümetin habur sınır kontrolünü (ırak tarafını) alması karşılığında kerkük petrol geliri ırak merkezi hükümetine verilecek.Sınır kapısını kapatmak yerine merkezi hükümetle işbirliğine gitmek akıllıca bir seçim.

Misafir

yahudi oyunlarina alet olamay devam edelim biz...

Ferhat

Ya inanin Kürtlerin Ankarayla iliskilenmemeleri Iliskilenmekten Çok Daha Karli Ve Kürtlerin Menfaatinadir Hiç Olmasa kendilerine kapanmiyacak yeni kapillar bulurlar ve Bu Minetlerinizden Kürtulurlar 😊

NEF

MEYLÜTOĞLU LAF OLSUN TORBA DOLSUN . TÜRKMENLER UMRUNDA DEĞİL İŞİD TÜRKMENLERİ KESERKEN TECAVÜZ EDERKEN NERDEYDİN.TÜRKİYENİN HİÇ BİR ZAMAN KIRMIZI ÇİZGİSİ OLMADI . TEK KIRMIZI ÇİZGİSİ KÜRTLER. SÜRİYE HALKI IRAK HALKI KATLEDİLMİŞ ÜLKESİNDEN KAÇMIŞ YOLDA ÖLMÜŞ AÇLIKTAN ÖLMÜŞ KADINLARI FUHUŞA ZORLANMIŞ TECAVÜZ EDİLMİŞ UMRUNUZDA DEĞİL KÜRT LAFI UYKULARINIZI KAÇIRIYOR...

Misafir

"HER MAKAM" "HER BILGI VAR" "TEK ADAM TEK" "HER SEYI YAPAN BILEN TEK ADAM" OY OY OY

kundemacı

ARTIK MUHATABIMIZ IRAK YÖNETİMİ Habur sınır kapısında muhatabımız bölgesel yönetim değil Bağdat yönetimidir. Habur'u kapatmıyoruz. ERBİL BAĞDAT'IN PETROLÜNÜ SATAMAZ; Erbil artık Bağdat'ın petrolünü satamaz.Irak'ı bölmeye çalışmazlarsa bizim onlarla bir problemimiz olmaz. Zaden öyle olması gerekirdi aks uygulama yaparak barzaniyi devlet kurma aşamasını getiren Türk yetkililer bugünden tezi yok derhal istifa etmelidir.

Misafir

ANGAJMAN KURALLARIMIZI UYGULADIĞIMIZ DURUMLAR VAR: EMRI BEN VERDIM HAVA SAHAMIZI IHLAL EDERLERSE YINE VURURUZ-ONE MINUT ONE MINUT-KANDIRILDIK-

misafir

EYYYYY BARZANİİİ diyemeyenlere yazıklar olsun.

taha

bıktık kardeşim,şok şok şok

Misafir

Kurde nëse bu kadar kininiz var size hewal iman kurde neden haram

Misafir

Gumruk kaisi neden kapatilmiyor, kimler bundan para kazaniypr, ya yetee artik yeter,defolun gidin ya

Misafir

Yapmayin gozunuzu seveyim, bun ar turk halkiyla dalga geciypr, kime oy verdiginize bakin

Zeki Gürsoy

Beyler hislerimizi degil ülkemizin cıkarlarına önplanda tutalım. Bunu icin birbirimize güvenelim. Herkez anladıgı işi yapsın. Bizim akılcı düşünmektense hislerimizi kapılarak düşündügümüzü ülkemizi yok etmek bize birbirimizi düşürmek isteyen dış güclerde biliyor vede dibine kadar kullanıyor. Aklı selimle hareket edelim, birbirimize dolayısıyla vatanımıza sahip cıkalım. Sonuna kadar Eleştirelim ama Eleştiri dilimiz de , Eleştirilerimizde KIRICI Degil YAPICI Olsun. Saygılar

Misafir

k.ırak kürt devletini ablukaya alamazsınız.suriye den, suriye demokratik güçlerinin kontrolündeki bölgeden ürdün e ,oradan dünyaya açılma imkânı var.

noyan

Benim kafam iyice karıstı. Yahu hani kürtler kardeşimizdi? Kardeşlerimizin bir devlet kurmasına niye bu kadar kızıyoruz? Yoksa hep onları kandırdık mı?

gereği belli göçerler türkiyeye

Türkmenlere saldırı olursa gereği hemen yapılır, Kerkük ve Musul Türkmenlerden boşaltılır ve Türkiyeye getirilir. İbadi böyle bir davet yapmaz, yapamaz, yaptırmazlar. Yakında ABD ve Rus askerleri Kuzey Irak 'ta üst kurarlar, bizde bakakalırız.

Zeki Gürsoy

İyiki dogru zamanda dogru kararları alabilen, hisleriyle hareket etmeyen , Ülkemenfaatlerini herşeyin üzerinde tutabilen dahada önemlisi Perdearksındaki Türkiyemizi vatanımızı bölüp parcalamak yok etmek icin oynanan oyunları görebilen yöneticilerimiz var. Giden paraların daima geri kazanılma imkanı vardır ama giden can ve Ülke geri gelmez.

Misafir

bunu göklere çıkaran da biziz iki iki dört Türkün Türkmen başka dostu yoktur.Kürtler yapılan iyilikleri hep su istimal etmiştir.Adam gibi adam olan Kürtler dışındakilere bir damla su vermem bu memlekette.gitsinler almanala kadar. ırağa barzani Merkel baksın o vatan hainlerine

şogun

Daha düne kadar bağdat başika üssünden çekil deiğinde muhatabımız erbil yönetimi diyordunuz şimdi ise muhatabımız bağdat yönetimi diyorsunuz.Bu nasıl bir politikadır anlamadım.Bu ülke hiçbir zaman böyle kötü yönetilmedi.Neden sınır kapılarını kapatmıyorsunuz.Petrol alımını durdurmuyorsunuz.Çünkü siz hükümet olarak bu durumdan rahatsız değilsiniz.Bu durumdan rahatsız olsaydınız aylar öncesinden harekete geçerdiniz.

BİR BİLMECEM VAR ÇOCUKLAR

BARZANİYİ ŞIMARTAN PALAZLANDIRAN KONGRESİNE ONUR KONUĞU OLARAK ÇAĞIRAN PARTİNİN ADI NEDİR??????????

Can

Akp nin tüm ticaret adamlarının yani bakanlarının Barzani ile işi var. Hiç bir şey yapmazlar. Cahil halk ile eğleniyorlar.

ddd

TÜRKMENLERE SALDIRI OLURSA GEREĞİ YAPILIR DEAŞ saldırdığında neden gereğini yapmadınız

HASAN BAL

KUZEY IRAK BAYRAĞINI BAŞBKANLIĞA ASAN, ORANIN PETROLÜNDEN VE İNŞAATINDAN YARARLANAN ZİHNİYET VATANDAŞI OYALIYOR.BİRŞEY YAPACAKLARINA DEĞİL

Misafir

denizde kum sizde son dakika haberleri(!) bitmez Internethaber sitesi

Misafir

misakı milli sınırlarımızı tekrar alma vaktidir.