BIST 9.530
DOLAR 32,47
EURO 34,83
ALTIN 2.480,29

Türkiye 30 yılda ne kadar şehit verdi?

Türkiye'nin terörle mücadelede verdiği şehit sayısını Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 38 Adet Yorum
türkiyen

gercek rakamlarmi bunlar

adem

haber sitesimi burası yorum sitesimi, haberini yap gerisini yazma

erere

boş yorum kardeş ...bu aykkabı kutusu ile götürdüyse develasyon bile yaşanan bu ülkede acaba onlar ne kutuları ile götürdüler ..cavit çağlarlar mesut yılmazlar ,tansu çillerler ,ayşegül tecimerler ,daha aklıma gelmeyen niceleri neden yargılandı biz bu ülkede yeni doğmadık bunları yaşadık bugünlerimiz en azından kötünün iyisi sende bunları gör istersen yaşın kaç bilmiyorum ama

DIKKAT

MISAFIRE CEVAP YAZDIM O BILIYOR NE YAZDIGIMI ACILEN AMBULANS GONDERIN.

Misafir

10 yılda kaybedilen onbin canı nereye koyuyorsunuz? Unuttunuz değilmi. Ülkeyi 2002 yılında sıfır terörle aldılar. Sırf açılım yapabilmek, birilerine özerklik verebilmek için onbin canın kıyılmasına seyirci kaldılar. Ne çabuk unuttunuz? Geri zekalı Aziz Nesin'likler. Müteahhiler .mınıza koyar yine aldırmazsınız. Ne kadar da geniş mezheplisiniz maşallah. Verin oylarınızı AKP'ye koysun müteahhitler biryerlerinize. Dolsun kasalar, ayakkabı kutuları, valizler vakıfların kasaları dolarlarla, Eurolarla.

vatandaş

10 geriye gidin elinizi vizdanınıza koyun

vatandaş

çok dogru söylüyorsun

Bir Düşün

AKP Türkiyeye Devet Malının Millet Malının Tüyü bitmemiş yetimlerin hakını Rüşvet Hırsızlık Yolduzluk Devlet arazilerinin yandaşlara hayır işleri altında yağmalamasını Öğreti sende ne menfat sağlandın bilmiyorum..ama bunları bir düşün.Ayrımcılık Ülke bölünmeside yanın bonos gibi duruyor. Din iman hak getire .....

Hekimdede

Terörü durdurması yüzünden ben bu partiye ömrüm boyunca oy vereceğim. Her düşen gencin günahı boynumuzdadır. Başka ülkeler bunlarla anlaşmasmıyormu. Sen de kafanı kullan ey millet.

miralaydoğu

1 yıldır şehit yok bundanda rahatsız olanlar var..

osmangazili

Yalan habere yalan başlık.? 30 yıllık deniyor ama netice de son bir veya iki yıllık şehit sayısı veriliyor.30 yıllık ülkedeki şehit sayısı 50 binden fazla,gazi,sakat kalanları da belli değil.? Bu arada ülkenin bir de maddi kaybının yanında bölgenin halkın kayıplarının da hesabı yok.?

imkani yok

bu sayi kesinlikle yanlis, osman pamukoglu kan uykusunda diyor bir gunde 92 sehit saydim diyor hakkaride. gercekleri aciklayin tsk ataturkun osmanli askerlerini ingilizlere canakkalede kirdirdi onun devami 30 yil guneydoguda devam edttirdiler. selanik donmeleri, ve dusman generalleri icerden cikmasi buyuk bir aci sehit aileleri icin.

has tc

vallahi bu acılım falan hepsi hikaye gibi geliyor bu iktidar bu vatanımızı bir karanlığa götürüyor gibi işin icinde başka birşeyler dönüyor bu milletimiz bu olanları görmesi lazımdır vatanı icin ne mutlu türküm diyene yaşasın türkiye cumhuriyeti ve milleti

olmasi gereken

tabi bakan bey yine olaya sehidimiz diger tarafida dile bile almamistir bu türkiye sorunu nu cözmek icin öncelikle samimi ve dürüst olmak gerekir.yani bu rakamlari verirken besbin köyön bosaltildigini 10 bin özerinde failimeshul edildigini binlerce kürt gencinin yasamini yitirildigini söylemek lazim.ama bir okadar insanimizin yasamini yitirilmesi hic kimseye faydasi olmiyacaktir.onun icin akp basarisini dile getirirken abdullah öcalaninda cabasini katkisini görmek gerekir.not sadi soylu sende ezbere konusmasan iyi olur pkk 38 isyan degil pkk nin cikisi veya isyani 28 dir :-))

türk

Ne mutlu türküm diyene bile artık kötü gözle bakıyor ya bu hükümet bakalım sonunuz ne olacak

hayatlar söndü

karanlık güçler bu ülkenın kaderiyle oynadı gayri meşru cinayetler neler olmadıkı bu ülkede gerçekten hepsinin aydınlanması gerekir

ama acı gerçek

ayrımcılık yapıldı doğudakiler güneydoğudakiler 2 sınıf muamelesi gördü itildi kakıldı derin güçler ergenekon ulusalcılar yüzünden ve jitem bu ülkeye çok zarar verdi demekki ateş olmayandan yerden duman çıkmaz bu ülkenın kaderiyle devletin otorite boşluğundan her kesim yararlandı yazıklar olsunn

vah vah

yıllarca bu ülekyi birileri kendi çıkarlarna kulladı alçakça oyunlar senaryolar çevrildi bu ülkeye yapılan her türlü oyun bunun hesabı diğer tarafta sorulacak yazıklar olsun kardeşi kardeşe düşürenler utansın

Koruyucu Melek (Müdür)

Seçimlerde oy’unuzu kullanırken Türkiye’mizin her yerinde Ak-Parti Adaylarının KALKINMA-MEDENİYET-ZENGİNLİK(yol -su –elektrik-okul-hastahane-köprü-baraj teknoloji) OLDUĞUNU UNUTMAYIN !!..Ak-Parti ve özellikle Başbakan TERÖR OLAYLARINI bu gün sıfıra indirmiştir.Bir yıldır Türk ve kürt gençleri ölmemektedir,Ülkemizin doğu yakasındaki ve batı yakasındaki evlerde ZILGIT ve AĞITLAR susmuştur.Ak-Parti ve Başbakan karşıtları, dış ülkelerin lojistik tüm desteklerini de arkalarına alarak ÜLKEMİZİ YAŞANMAZ BİR DEVLET haline getirmek için ellerinden gelen kötülüğü yapmaktadırlar.Halkımızı tahrik etmek için VATANSEVER-YURTSEVER DİNDAR(Cemaat) gibi kelimeleri kullanmaktadırlar.İşin kökeni ve aslı ABD ve İSRAİL’in, İRAN ile yapılan ticareti ve işbirliğine duyulan öfke ve kindir.Ak-Parti haricinde verilecek oylar “ Her eve şehit gelmesi demektir,eflasyonun tavan yapması demektir,yatırımların durması ve işsizliğin gün geçtikçe artması demektir.

ortada

bu ülkede ulusalcılar ortalığı karıştıran ergenekocular ce chp ve mhp işçi partisi ülkeyi karanlığa götürenler bunlar ortalığı karıştıran ve halkı üstünde sömürge ayrımcılık yapanlar bunlardır allah sizin gibilere fırsat vermesin

kutucu

bu ülkede kürt cumhurbaşkanı..bakan...milletvekili olmuş siz hala eşit haktan bahsediyorsunuz... kapılar ardında yapılan pazarlıklarla ülkeyi bölünmenin eşiğine getiren kutucuları hala göremediniz... tvler herşeyi verecek kadar özgür değil artık.. polis asker pkk lıdan korkar oldu.. hayaldi gerçek oldu... kürt sorunu diye birşey yokturk.. türk kürt kardeştir.. günümüzde pkk çıkarları vardır.. ve akp ile pkk yakınlaşması vardır..

GÖRÜŞÜM

Kaç şehit verdiğimizi herkes biliyor ama asıl olan son 10 yılda kaç şehit verdiğmizdir ..ayrıca son on yılda kaç kadın katledilmiştir .. Bunu söyleyiniz bana göre . Demogoji yapmayınız bayım..

Sadi Soylu

Son 2 asırdır 38 defa isyan eden Bugünkü PKK zihniyeti,hiç bir dönemde başarılı olamamış şimdilerde meşrebine uygun bir yönetimi, hükümeti tepe tepe kullanıyor ama sonuç yine de hüsran olacak, umduğunu bulamayacaktır.Tarihi çevir TÜRK milleti ne badireler atlatmıştır.

babacan

40 yıla yakın bir süre içinde sürekli savaş sözcüleri konuştu neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilemez hale geldik! bir kere tek bir kere olsun barışın sözcüleri konuşsun bunu istemek dilemek çok mu acaba.Ne var yani 3 yıl 5 yıl varsın 1000 yıl sürsün yeter ki tünelin ucunda ışık nihayetinde barış kardeşlik olsun.

babacan

40 yıla yakın bir süre içinde sürekli savaş sözcüleri konuştu neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilemez hale geldik! bir kere tek bir kere olsun barışın sözcüleri konuşsun bunu istemek dilemek çok mu acaba.Ne var yani 3 yıl 5 yıl varsın 1000 yıl sürsün yeter ki tünelin ucunda ışık nihayetinde barış kardeşlik olsun.