BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.439,83

“Türkçe ezanı da isterüz!”

Birlikteliğin bozulması için şeytan tohumunu, utanmadan sıkılmadan İslam düşmanlığından ve vatanın bölünmesinden ruhunu besleyenlerin toprağına sermiş oldun..!

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
Misafir

Kuran'ı Kerim'in etimolojik olarak ne anlama geldiğini sözde din Adamı olduğunu iddia edenler bile bilmiyor.Sadece yüklenmiş anlamını biliyorlar.Tebbetin anlamını zaten bilen yok.Ebu leheb'in gerçek adı niçin kuran'da yok.Lakabı var sadece.Bunlar sende şüphe doğurur.Onun için Türkçe kuranı yasaklıyorlar.Hep İngilizlerin oyunu bunlar.

gerçek vatansever

arapça yemek tarıfı yapanı dınlerken nekadar güzel kuran okuyor deyıp aglayan bu toplumdan ne beklıyoruz kı

Misafir

namazdan ezzandan bihaber insanların ibadetimize müdahale etmesini istemiyoruz.

Misafir

Türkçe mealinde Kuran okursun anlarsın yeter ki anlamak iste.

Misafir

sana ne benim namazımdan sen kendi işine bak hesabı sana mı vereceğiz.

Misafir

EZANI TÜRKÇE OKUMAK DİNSİZLİK ASLA DEĞİLDİR. BÜTÜN DİNLER TOPLUMLARIN KENDİ DİLLERİYLE İBADET EDİYORLAR AMA BİZ HALA ARAPLARIN DİLİNİ KULLANIOYORUZ? ULUS DEVLETSEN ,DİNİN KENDİ DİLİNLE ANLATKİ KURANDAKİ ANLATILANLARI BÜTÜN TÜRKLER ÖĞRENSİN .ÖĞRENDİĞİNDE ZATEN TOPLUM ALLAHIN KELAMINI ÖĞRENMİŞ OLUR. AMA ARAPÇAYI SADECE MÜZİK DİNLER GİBİ UZATA UZATA OKUYORUZ SANKİ ANLARMIŞ GİBİ İKİ TARAFA SALLANARAK İMAN EDİYORUZ AMA ANLAMIYORUZ Kİ OKUNAN ASLINDA NE DİYOR? SORUN BEŞ VAKİT NAMAZ KILANA HUTBEDE HOCANI OKUDUNU NE DİYOR DİYE YÜZDE 999 BİLMEZ .AMA TÜRKÇE OKUYUN HERKEZ HAAA! DEMEKKİ ALLAHIN EMRİ BUYMUŞ AMA BİZ YILLARCA ARAPÇA DİNLEDİK AMA ANLAMADIK DER

türkçe neden zulum olsun

türkçe neden zulum oluyormuş

kolay mı devletin laik olması

bütün bu sorunlar laik devlet temelini kurmak çağdaş medeni bir devlet oluşturmak için yoksa din devleti ile devam etseydik suudiler gibi olsaydık en azından bu sorunlar olmaz ama medeni de olmazdık bir yüz yıl uğraştık medeni olmak için görünen o ki daha da yolumuz uzun başarı kolay değil durmak yok yola devam

Misafir

Once bir ne dediğini anlayalim.... Namaz sonra!

Bence

Yani, sanki ezan Türkçe olunca beş vakit namaza başlıyacakmış gibi...

Misafir

Ey ilim bilim ve evrime iman edenler!.........Kafanızı çalıştırın!...... İnsanlığı din afyonundan kurtarın.............

Misafir

Yooo!..... İbadete çağrı Türkçe olmasın!..Tuhaf bir dildeki haykırışları kimse anlamasın.......

Misafir

Ne nafile. Senin de Allahu ekber lafzını duyunca kalbin zıplıyor anlaşılan. Dünyanın neresine gidersen git Allahu ekberi duyunca anlarsın ezanı namazı. Hello, yesterday,welcome öğrenince gocunmayan gerçek müslüman La ilahe illallah tan da gocunmaz.

GERDAN

KİM TAKAR DANIŞTAYI O KİM YA,YERİZ ONU AKILLI OLUN OĞLUM

Misafir

adalete ve hukuka ayar mı çekiyorsunuz ey yazar??

eurolig

Ben Arapça'dan ezandan Ak Parti'den Reisten çok memnunum. Çok kazandık sayelerinde 😁 Allah başımızdan eksik etmesin 😁

Misafir

Hoca namaz kildiriyor Arapca,namaz bitiminde camiye yardim istiyor Turkce!Bunun anlami nedir sana gore?Yani diyor ki deminki soylediklerimden birsey anlamadiniz o da zaten sizin sorununuz.Ama camiye yardim yapilmasi icin Turkce soyluyorum ki anlayin.Kendi dilimde anlayarak,ozumseyerek dinlesem ezani ne olur?Ama yobazin isine gelmiyor bu illa ki Turklere Arapligi asilayacaklar.Kaldi ki din diye insanlarimiza dayattiklarinizin cogusu Kuran da yok sadece Ararp gelenegi,banane Ararp dan Ararp geleneginden...Ben Turkum!!!Arap veya Yunan degil.Andimiz dan rahatsiz olmanizin sebebi de bu,Turk kelimesi alerji yapiyor sizde,Ataturk u duyunca zaten kalbiniz yerinden cikiyor ama nafile...

Erol Baron

Kürtleri rahatsız ettiği söylentisinden başka, şimdiye kadar andımızdan her hangi bir zarar görmedik ama FETÖ ve 2 gram bilgileriyle hükumeti ele geçirmek isteyen menfaatçi cemaatler dahil, İmam Hatiplerin bize nasıl sorun pompaladığını cümle alem gördü..... Şu halde, ıslah edilmesi yer ilkokullar değil, İmam Hatiplerdir.

bu anlayış boş bıraktırıyor

Demek ki sana göre mustafa hoca, yüce yaradan sadece arapça biliyor ve arapça anlıyor.Camide de vatandaş kimse bir şey anlamıyor.Bu gidişle katolik kilisesi gibi, yüz yıl sonra ana dilde ibadete döneceksiniz ama iş işten geceçek, sizin gibiler gibi politik amaçlı olarak ibadet haneleri ve dini kullananlar yüzünden insanlar camileri boş bırakacak ve bırakıyor da.

ass

akparti bile türkçe ezanı getirebilir adamlar dinde reform peşinde

  • 1