BIST 9.724
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.431,31

Türk futbolculara kötü haber! Hazine noktayı koydu

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Türkiye'de oynayan Türk futbolcuların dövizle sözleşme yapamayacaklarını kesin olarak açıkladı... Dövizle sözleşmeyi TL'ye çevirmeyen hem kulübe hem de futbolcuya ceza gelecek.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Misafir

futbolcular neden düşük vergi veriyor, asgari ücretle çalışıyor görünüyorlar bu nasıl bir sistem. ben işçi iken %27 vergi diliminde ayda 1500 tl.ye yakın vergi veriyorum. bunlarda utanma yok mu.

Misafir

Günaydın...Yerliler de döviz karşılığı lira ile istedikleri meblağa imza atarlar,sorun yok...Asıl hem yerli hem de yabancı için vergileri de arttırmak aklınıza gelmiyor mu?

Bak -Hele

Havada uçan futbolcuda olsa beş kuruş para vermem.Boş top peşinde boşu boşuna koşan insanlara da astronomik para veriliyor.Ne üretiyorlar?Dünya çapında ne başarıları var?Masa başında sonucu belli maçlara çıkıp oynuyorlar.Milyonlar Milyarlar nereden geliyor?Yabancı futbolcu ve futbol adamı yerine üniversitelere İngilizce bilen Profesörler getirelim.Bilim ve teknoloji ile uğraşalım.Boş işlere boşu boşuna kafa yormayalım.

Futbola da bulaştı

Bu akp sadece garibanların önünde engel. Yoksa zengin için ne gerekirse yapar. Asgari ücretli düşmanı. Asıl oyu da gariban asgari ücretliden alıyor. Sıkıntı da burada

k.k.k

Düşünsene 4 milyon euro alacak adam. Sözleşmesine yıllık 30.000.000 tl alır yazıyor. Paraya bak

Misafir

yahu niye kötü haber olsun ki... Yerli ve milli paramız kullanılacak ona göre fiyat istenir bu kadar basit....

  • 1