BIST 9.084
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.326,25

Türk bakanlara izin vermeyen Almanya, PKK mitingine ses çıkarmadı

Avrupa'da Türk bakanların ve siyasetçilerin toplantı yapması engellenirken bugün Almanya'da PKK yandaşları posterlerle yürüyüş yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
kundemacı

Bir düşünün koskoca Türkiye Cumhuriyetini ne hale getirdiniz. Böyle dış siyaset mi olur? Yazıktır. bu memlekete, yapamıyorsanız yapmak zorunda da değilsiniz.

erdoğan bok

90 bin kişiyi 9 bin yapıldı, ha ha ha

merdo

bizde özgür kürdistan için evet diyeceğiz.

hidayet

bu kadar hainliklere rağmen avrupanın alçaklığına rağmen ,haala hayır oyu verecekleri lanetliyoruz.

EVETTTTTTTTTTTT

Dünyada görsün, bizimkilerde, bak terör örgütlerine nasıl imkan sağlıyorlar.Demek ki sonuna kadar EVET

HAYIRCILAR

Münafıktırlar. Müslümanız derler, islam ve din düşmanlığı yaparlar. Batıya emperyalist derler , batının gönüllü hizmetkarlığını yaparlar. İktidarı milletten alamayacaklarını bildikleri için iktidarı türk islam düşmanları batılılardan isterler , onlar için çalışırlar, milletin seçtiklerini diktatör diye batılı dostlarına şikayet ederler , kendilerine yardım edip iktidara getirmelerini beklerler. hatta nato türkiyeye müdahale etse nato askerlerini çiçeklerle karşılar omuzlarına alırlar.

tespitt..

Almanya hayatının hatasını yapıyor! pkk ve uzantıları en kısa zamanda Almanya' nın yumuşak yerlerine dişlerini geçirmek için adeta sırtlan gibi an kolluyor.. ilk fırsatta bunu yapmaktan da çekinmeyeceklerdir ama o gün Almanya için çok geç olacaktır..

memet

atacan uçaktan bombayı gebertecen vatan hainlerini.şerefsizler.nerde alman varsa pkk sempatizanı hepsini vurucan hava alanaında

nizipli

gavur gavurluğunu yapacak, kızmamak lazım. biz neler yapmalıyız.

referandum

bütün gerçekleri bir yana bırakalım Cumhurbaşkanlığı referandumunda evetmi hayırmı kullanılmalı pratik çözüm yeni Cumhurbaşkanlığı sistemini hiç bilmediğimizi farzedelim şimdi bakıyoruz hayırı kimler istiyor Almanya Hollanda Avusturya İsveç İsviçre Danimarka dahil bütün kafir AB ülkeleri sonra hayırı kim istiyor pkk pyd fetö başta bütün Türkiye düşmanı terör örgütleri içimizde batı yanlısı hain basın bunun yanında darbeden medet umanlar vatandaşla halkla kavgalı olanlar ..... eveti kimler istiyor milliyetçi ve muhafazakar hem müslüman hemde milliyetçi vatanperverler şimdi sonuç biz kimin peşinden gidiyorsak hem dünyada hemde ahirette onunla beraberiz o zaman oyumuz EVET EVET EVET

Emre

Almanya PKK'dan sonra FETÖ'yü de terör örgütü olarak görmediklerini söylüyor, teröristlere her türlü desteği veriyor. Almanya devlet kanallarında 7/24 hayır propagandası yapıyor. Türkiye düşmanları ve içimizdeki hainlerle iş birliği yapıyor. Şimdi 16 Nisan'da neden Evet dememizin çok önemli olduğunu anladınız mı?

Emre

Görüldüğü gibi hayırcı PKK sempatizanları, PKK destekçisi Almanya'nın göbeğinde özgürce hayır propagandası yapıyorlar. Üstelik Alman polisinin korumasında. Şimdi neden referandumda EVET dediğimizi anladınız mı?

Erol Baron

Türk'ü sevmeyen Alman aslında Kürt'ü de hiç sevmez ama kendi çıkarlarına hizmet ettiğini düşündüğünden sever gibi görünür.

Kıbrıslı

Bravo Almanya. Gerçek yüzün ve yüzsüzlüğün bu. Takke düştü kelin göründü. Artık müttefik palavralarını geç. Ne mal olduğunu görüyoruz ve gözlüyoruz.

Misafir

Kürt kentlerinin mahallelerinde Newroz ateşi yanmaya başladı.

Turgay Alaçatı

Bu katil örgüte u yürüyüşü özellikle tavsiye eden ve yaptıran almanyanın kendisidir, şunu iyi bilelim Almanya azılı bir Türkiye ve Türk düşmanıdır ,zaten bunu artık Türk milleti hepsi anladı zaten belli olan bu terör destek tavrını yadırgamadım

astr

chp lilere pklılara izin veriyorlar neden acaba?

Mustafa Menfaatlı

Yaşanan bu gelişmeler ne yazıkki AB için sonun başlangıcıdır,Bu kadar Hain'i Ferörist'i Fetö'cüyü barındırırsan bunun bir bedeli olcağını hesap edeceksin.İNŞAALLAH bu örgütler AB nin kabusu olacak.

Misafir

Ne demek Türk bakanlara izin vermeyen Almanya...... Saray yeni kabinesinde : 3 Kürt bakan var!

Misafir

EY TÜRK MİLLETİ. İŞTE HAYIR ZİHNİYETİ.

  • 1