BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.435,14

Türk askeri Başika'dan çekiliyor mu Irak'tan son dakika açıklaması

IRAK'taki Başika kampından Türk askeri çekiliyor mu? Irak'tan gelen son dakika Başika açıklamasına göre Türk askeri Musul operasyonu sonrası çekilecek.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Misafir

çekiliriz normaldir, bir gece de Süleyman şah türbesini nasıl taşıdıysak başikayı da boşaltırız. biz nasılsa kedi gibiyiz. hep uysalız herkese yumuşak başlıyız. koca Osmanlı işte bundan yıkıldı. yetmedi mi gözünüzü açmadınız mı hala.

tekin

mtns11 Ocak 2017 12:33 hemen yarın olsun ne gerek var musula plaka mı yapcaz:)diye yorum yaptin..yok be gardas. pkk pustlarin sonunu getirecegiz.

Misafir

BIZIMKILERIN YALANLADIGINA GÖRE DEMEK IRAKLILAR DOGRU SÖYLÜYOR IRAKIN BILE POSTA KOYDUGU BIR LIDERINIZ VAR BE SEVGILI AKEPELILER NEYSE NE DEMISTI BÖYYÜK USTA NE KADAR EKMEK O KADAR KÖFTE!!!!!

Farklı Bakış

AKP nin her zamanki tavrı önce kabadayılık yapıyor millet kanınca da arkadan gidip özür diliyor. UCUZ KAHRAMANLIK YAPMAYI BIRAKALIM BİZİM BAŞİKA DA NE İŞİMİZ VAR BUNU DÜŞÜNELİM. IRAK HÜKÜMETİ İSTEMEDİĞİ SÜRECE BİZİM IRAK'A GİRMEMİZ SALDIRGANLIK OLARAK KABUL EDİLİR. YA IRAK HÜKÜMETİNİN ONAYINI ALACAĞIZ, YA DA ÇIKACAĞIZ.

mtns

hemen yarın olsun ne gerek var musula plaka mı yapcaz:)

  • 1