BIST 9.476
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.493,95

Tuncay Özkan ve Selahattin Demirtaş'ın elindeki kir!

Siyasetinde sahici kelimeler olmayan, teröre ve teröristlere karşı sahici cümleler kuramayan Selahattin Demirtaş, aynı türkünün değişik bir versiyonunu söylemiş Tuncay Özkan'a...

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
hasan

sizler kuddusi okkır ali tatarın kanlarını ne cabuk temizlediniz de baskalarının pis kanlarına karısıyorsunuz büyük ihtimak herzamanki gibi buda yayınlanmaz ama sizler okuyun yeter sanki pkklı itler sadece yasin börüyü öldürdü öbür gariban erler sizden değil belliki

ahmed

chp li birinden ne beklenirki bunlar yılların kankası meclise ilk bunları sokanlarda yine kendileri

Erol Baron

Sn Özışık, siz 16 nisanda RTE'nin ayağına batan dikeni çıkarmakla meşgulken aralarında -anlaşmazlık- olduğu besbelli olan bu sitede yazardan biri ( O.D) Türkiye'nin en büyük 10 ekonomiye gireceğini yazıp duruyor , -defalarca bu iş yalnız inşaatla olmaz- desek te durdurmak imkansız...... Bir diğeri ise ( M.S.B ), zamanımızın tamamını Allah yolunda harcayın anlamına gelen yazılar yazıyor.... Hangisini istiyorlar bir seçin yapsınlar lütfen çünkü ikisi de bir arada ol-mu-yor, olamaz.

Misafir

Tuncay Özkan'ın 28 şubat döneminde yaptıklarını hatırlarsanız.Biz kaç kişiyiz platformlarını,konuşmalarını,tvlerini ona söyleyeceğiniz her şey boşa gitmiş,zaten.Bu zihniyetteki adamlar eli kanlı bile olsa kendi düşüncesindeki adamları ak, karşıt düşüncedeki insanları yok edilecek insan olarak görür.

Misafir

Muhalif Milletvekili olunca zor!....Küfür ve Hakaret bedava!...... Referandumda Üsküdar, “hayır” verdi. Tayyip , dün AK Parti Üsküdar'dan 1. sıra numarası ile yeniden AKP üyesi yapıldı. ......................... Tencere tava. Üsküdar halkı duruyor orada.

öncevatan

maalesef burada muhalefet yapacam diye pkk'lıları hendeklere gömen akp hükümetine laf sokmaya çalışan kıt akıllılar var.

Misafir

SİNEMA: Batı kültürü sinema sayesinde insanların beynine enjekte edildi. Batılı yaşam tarzı sinema sayesinde insanlara güzel güzel kabul ettirildi. Bin yıldır haçlı ordularının yapamadığını Hollywood yaptı.

habariniz var mı? ey akpl iyim diyenler

bunlarla pazarlık yapıp ülkleyi bombalarla ve hendeklerle doldururken göz yuman ve oslada istemediğiniz mülkü amir var mı diye pkk godoşalarına soran, siyasiler kim ve nerede acaba o zaman kaç kişi öldü haberin var mı ?

MİSAFİR

TUNCAY ÖZKANA ALLAH BİR FIRSAT VERDİ ONUDA YİNE GAVURLUKTA KULLANIYOR İÇERİ ATTIKLARI ZAMANI UNUTTU .ALLAH CC BU SEFER YAKALARSA ONU PERİŞAN EDER HABERİ YOK ALLAHIN YAKALAMASI ÇOK ŞİDDETLİDİR ÖZKAN KENDİNE GEL

asç

evet bloğuna kayan kürt oylarının tekrar hdp ye çevirme çalışması.. erdoğan nefreti herşeyi yaptırır bu adamlara

gencoglu

herkesi tuncay özkanı savcılığa suç duyurunda bulunmaya çağırıyorum alenen SUÇU VE SUÇLUYU ÖVÜYOR ALENEN TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYELİĞİ YÖNETİCİLİĞİ İLE YARGILANAN 52 MASUM CANIN KATLEDİLMESİNİN AZMETTİRİCİSİ OLAN TERÖRİSTİ YANİ AĞIR SUÇU SUÇ DEĞİLMİŞ GİBİ GÖSTERMEYE ÇALIŞIYOR VİCDANI OLAN VATANINI SEVEN HERKES terörist sevicisi tuncay özkan hakkında suç duyurusunda bulunsun

  • 1