BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Tuna şaşırttı! Onun için her şeyi bırakabilirim

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, katıldığı televizyon programında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tuna annesi için her şeyi bırakabileceğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Kamil soylu

Sorulan sorulara genellikle yuvarlak cevaplar vererek geçiştirdi. Sıkıştığı zaman onu şöyle mi sorsak gibi ifadeler kullandı. Kaçınma yaşayan sönük bir başkan. Melih Gökçek daha dobra ve hazırcevaptı diye düşünüyorum.

Misafir

ankara yı parseş parsel satanalr durumdan memnun.hem sattılar,hem yırttılar.

Misafir

ankara yı parseş parsel satanalr durumdan memnun.hem sattılar,hem yırttılar.

Turgay

Kısaca Ankara'nın da içine ettik desene.

Yazık şu ankaraya

Havalimanı metrosunu ihaleye verirken cumhurbaşkanımıza söyle o halleder şu zamanda bitecek diye madem ben yapamam diyorsun hatta bütün işlerinde haber ver sen al maaşı otur

Misafir

Eyvallah REİS GÜZEL INSANSIN

Huseyn Ciftci

kardeşim sen bu saate kadar neredeydin ? açıklamalarını okuyunca içime su serpildi. Melih Başgan 24 sene reislik yaptı, Tuna Bey'in buradaki açıklamalarının onda biri kadar elle tutulur düzgün bir beyanatını görmedim. Tuna Bey kimdir nedir bilmem, Başkan oldu diye yazdılar, ondan sonra tanıdık, burada söylediklerini tutarsa, bu dediklerine uyumlu bir icraat yaparsa helal olsun derim tabii. haydi Allah CC muvaffak eylesin.

Misafir

Kimileri de Tayyip için herşeyi bırakcağını söylüyor. AKP de birkaç tane adam olduğunu görmek güzel.

Bordo Turk

Samimiyeti Adamligi .. Dusunceleride yurekce guzelligi .. Kendisini tanimam hic gormedim ..Allah insana hizmette onu Aaletten ayirmasin .. Turkiye icin Has olmak dileyen biri ..

alpha

bu kadar işte gayet olumlu yeni başkanın yaklaşımları...

  • 1