BIST 9.056
DOLAR 32,32
EURO 35,12
ALTIN 2.301,84

Tüm araç sahiplerini ilgilendiriyor hükümetten flaş açıklama

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek trafik sigortasına tavan fiyat getirilmesine yönelik çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

Bu lafın üzerinde bir 3 ay geçer sonrada ufak ve yavaş bir adım atılır. Amaç vatandaş oyalansin zengin kazansın

vatandaş

sizin ipinize güven kalmadı artık bu insanları enayi yerine koyonuz bir araın maliyeti 30 bin tl size vergisi ise 30 bin bumu sizin adaleti,niz yazıklar olsun size

Misafir

valla bende bu haberi yeni okudumda ..yani 14yılda beyninizdeki kirli bölgeyi gördük..bir tarikatın eline fırsat geçince nasılda cani olduğunu 15temmuzda apacık gözlerönüne serildiniz. yani karanlıkta bile sizi görsek artık hemen insanın aklına hertürlü şeyler geliveriyor. çünkü güvenli değilsiniz.

mustafa

haziran ayında bitecek sigortam, ara ara kontrol ediyorum sbm.gov.tr den aralık ayında en düşük 410 tl ye vardı şimdi 650 tl ye bulabiliyorum. nedir bu hızlı yükseliş..

mehmet

ne tavanı, ne tabanı? daha cuma günü yaptırdım. 2006 model kazasız belasız aracın sigortası en düşük 511 tl. geçen yılda 562 tl idi. indirim nerde?

misafir

Meclisin ve hükümetin tüm yetkilerini cumhurbaşkanına devredenler yetkilerinin sıfır sorumluluklarının son derece ağır olduğunu yakında öğreneceklerdir!

Misafir

bir üst limit geçici derken? referandumdan sonra tekrar aynı geçirmeye devam mı?

Misafir

Bir şeyi önce bozuyorlar, fahiş fiyatlara geliyor, sonra da seçim zamanı düzeltip oy topluyorlar, ah benim güzel vatandaşım ah, bi açsan gözünü artık

  • 1