BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,83
ALTIN 2.439,25

Tüküreyim festivalinize!..

11- 16 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen 15 Temmuz'u anma etkinliklerine iki belediyenin festival adı altında sergilediği kepazelik damga vurdu.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 52 Adet Yorum
Bidakka

Abimsin ya duygularımıza tercüman olmanla seviyoruz seni Allah için.İyiki varsın rabbim sayınızı artırsın.

Misafir

Uzun süredir yazılarınızı ilgi ve beğeni ile izliyorum Sayın ÖZIŞIK.Bu güne kadar hiç yorum yazmadım gereksiz olduğu için değil ama sadece okumakla yetindim.Fakat bu yazınız gerçekten yorum yazılması ve farkında olunması gereken çok önemli bir konu.Elinize kaleminize sağlık.

Misafir

Büyük mü Büyük Ankara festivali başlıyor.

YKaan

Akpli belediyelere el atılmalıdır. Bunlar iyice zıvanadan çıktı.

Misafir

Çanakkale ,Dumlupınar,İnönü de savaşıp şehit düşenlerin anıldığı günleri nasıl savuşturacağız diye düşünen zihniyetin 15 Temmuz kalkışmasını ciddiye alacağını nasıl düşünürsünüz.Bazılarına göre şehitler sadece SAYIDIR.

ALİ AYTAÇ

YOL YAPIP ASFALT ATMAKTAN ACİZ BELEDİYELER FESTİVAL YAPMASIN ARTIK DEVLETİN BİR KURUŞUNU İSRAF ETMESİNLER YETER YAV BU SALTANATINIZ SİZİ BİTİRECEK BİR GÜN KAYGIM BİTMENİZ DEĞİL YERİNİZE GELECEK OLANIN DAHA KÖTÜ OLMASI

MOZA SOR

Tek kelimeyle bravoo ..

Misafir

Arkadas, dinimizde bile yas maksimum 3 gundur. Herkes onune bakmali. Insanlar yil boyunca yas mi tutsunlar? Nolacak 70 milyonun psikolojisi, dusunen yok.

uyana bildiniz yani

güzel bir yazı bizimde birçok kişiye anlatmak isteyipte anlatamadığımız bir yazı kaleme alınmış. yalakalıktan ne yapaçağını şaşıran bürokratlar. malesef gitiğimiz yol yol değil

hasan

ya karakollar basılıp sehit verdiğimizin 3 .günü osmangazide şölen yapan cehape ydi değilmi

Misafir

"bizdendi" diyorsunuz.. ebette sizdendi! Hatta "ayni yollarda yürüdük, ayni yagmurda islandik..." gibi sarkilar terennüm ediyordunuz.. Evet bir zamanlar "Hoca Efendi seni cok özledik, lütfen ülkene dön" diyenler de sizdendi..

SUÇLULARNİ BİLİYOR

TÜKÜR TÜKÜR TAM YERİDİR,VE DAHASI DA GELECEKTİR,TÜKÜRÜKTE BOĞULUNCAYA KADAR.

Ahmet AYDIN

Yazının sonu güzel olmuş. Çuk oturmuş.

sorumluların sorumsuzluğu

Çok doğru,tükürebilirsin,millet canını vermiş,salalarla halk sokağa dökülüp ölmüş,birileri kutlama törenleri yapıyor.fetöü başımıza saranlar üzüntülere boğulacakken,şenlik yapıyor.bu memleket artık bu yükü zor taşıyor.!!burada kiler yetmedi yurt dışına da taşırdık,ell insaff.

a.l

Madem yazmışsın.. ayıplara tükürüyor zannediyorum... Türk eğitim senin noter onaylı liste tespitini yazmayana da.....

Misafir

"..bizdendi .." diyorsunuz.. dogru sizdendi!.. DÖKÜLÜYORSUNUZ!!!

deniz

en acısıda, 250 şehit ve 2000 küsür gazimiz için, sokağa çağıran düşünsün diyen ve hiç bir acıma duygusu olmayan insanları gördükçe, insanlardan nefret eder hale geliyorum.

Misafir

"..Çünkü bu rezilliğe imza atanlar bizdendi. Muhalefetten olsa muhtemelen kıyametleri koparacaktık.." Bu cümleni cok sevdim muhterem.. evet sizdendi!. Kilicdarin dedigi gibi siyasi ayak ortaya CIKARILMALIDIR!

Misafir

"..Çünkü bu rezilliğe imza atanlar bizdendi. Muhalefetten olsa muhtemelen kıyametleri koparacaktık.." Bu cümleni cok sevdim muhterem.. evet sizdendi!.

salhor

Yazının son cümlesi pırıl pırıl bir hakikat. FETÖCÜ'lerin taktiğidir bu. Komünist gösteriler gibi, CHP kurultayları gibi; gebermiş komünistlerin anma törenleri gibi. Fetö bunlardan ilham almıştı. Şu kutlamacılara ben de çok gıcığım.

emir

2.Doğu Perinçek vakası yaşıyoruz,Eskiden bu adam o kadar çok şey biliyordu ki,Bu adam CIA veyaMoosad adınamı çalışıyor da her şeyi biliyor derdik Süleyman efendi,millet üzülüp sevineceğini de mi zat-ı alinize soracak.otur oturduğun yerde,her şeye maydanoz olma.

Yaşar Usluer

SAYIN ÖZIŞIK, YAZDIKLARINIZ DOĞRU AMA EKSİK. BİLİYORSUNUZ ATATÜRK’ÜN HAKKA YÜRÜDÜĞÜ HER 10 KASIM DA GAZİNOLAR, BİRAHANELER KAPALI OLUR, İÇKİ SATIŞI BİLE YAPILMAZDI. ÖZAL BUNU KALDIRDI. SONUÇ MALUM. İŞTE BU YÜZDEN 15 TEMMUZ DA ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜNDEN KUTLAMAYA DÖNÜŞTÜ. BU KARIŞIKLIĞI ÖNLEMENİN YOLU 14-20 NİSAN ŞEHİTLER HAFTASINI 15 TEMMUZ İLE BİRLEŞTİRMEK VE ESKİDEN HER 10 KASIMDA OLDUĞU GİBİ YASAKLAR KOYMAK VE GEREKTİĞİ GİBİ ANMAKTIR.

fetres

Bu günü kadar genelde eleştirmişimdir Süleyman bey'i ama bu günkü eleştirilerine tamamen katılıyorum. Bir yazar taraf olduğu kişileri de eleştire bilmeli. Bu yüzden, bu gün kutluyorum. Ancak; Filistin ve mescidi aksa konusunda tüm islam aleminin ayaklandı sözüne katılmıyorum. Malesef İslam alemi sessiz kalmış ve Türkiye yine yalnız bırakılmıştır. Eğer islam alemi yeterli tepkiyi vermiş olsa idi, İsrail zulmu bu kadar kolay olmazdı.

misafir

ben bir akpartili olarak hicap duyuyorum böyle devam ederse 2019 çok zor görünüyor.

vatan

şimdi dogruyu konuşmuşsun işte akp nin içi böylelerle dolu