BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.307,17

TSK'dan flaş Zeytin Dalı Harekatı açıklaması

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden Afrin'de Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin son dakika açıklama geldi. Yapılan açıklamada PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütleri tarafından kullanılan 153 hedefin ateş altına alındığı belirtildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

Savaştamıyız yoksa savaş oyunu mu oynuyoruz.

bir basit vatandaş

Bütün bunların sorumlusu, Çokbilmiş Reyiz RT Erdoğan dır. Hem manevi, hem de maddi sorumluluk onun dur.

Turgut Şentürk

Devletim güvenilir emin ellerde çok şükür. Askerimin içindeki soysuzlarda temizlendi çok şükür. Geriye pkk nın itlerinin imhası kaldı. Buda zaferle sonuçlanacak inşallah.

Turgay

Maalesef yıllardır yürütülen yanlış Suriye politikasını düzeltmek yine kahraman ordumuza kaldı. Allah bir tanesinin bile burnunu kanatmasın hepsini analarına babalarına sevdiklerine bağışlasın.

Mehmet Koç

Önce, ülkenin başını belaya sok, sonra da beladan kurtulmaya çalış.Allah, askerimize güç kuvvet versin, birinin bile burnu kanamadan dönsünler...

EN BAŞA DÖNDÜK.

Bir zamanlar muhaliflerle birlikte Esadı yıkmak için çalışırken,şimdi Esadın onayıyla muhaliflerinde olduğu PYD ye KARŞI SAVAŞIYORUZ,KESKİN DÖNÜŞ AMA DOĞRUSU.

kontrollü

Suriyeyi Rusya ile ABD paylaşmış,bize de izin verildikçe bazı müdahaleler yaptırılıyor,Afrin Rusyanın Menbiç ABDnin kontrolünde,bakalım onlarda izin verecek mi,olayın bütününde bizim rolümüz pek yok,ipler büyüklerin elinde..

DEĞİŞİM ŞART........!!

Teşekkürler Putin hava sahasını açtı bize sınırlıda kontrollüde olsa askerimize güvenimiz tamdır.Suriyeye de bilgi verildi,oda iyi gelişme.papaz olmasaydık zaten işler bu kadar karışmayacaktı.

  • 1