BIST 9.805
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.430,18

TSK, Münbiç'te ikinci devriye görevine başladı

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Münbiç'in terör örgütü YPG/PKK'dan arındırılması faaliyetleri çerçevesinde ilçede ikinci devriye görevine başladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Ali Büyük

Erdogan ancak PKK ya girer,Kürtlere cesaret edemez,Kibrisa cagirdilar,cagrilmayan girilmez. Kürtler Türk askerini vurmaz,Rumlar ,Ermeniler, Lazlar kiskirtiyor Kürtleri Türkleri biribirine. Türkler Iranda ,Asyada hep beraberler.Bunlar kiskanc insanlar.

MİSAFİR

UZUN LAFIN GISASI BÜTÜN HAİNLER SATILMIŞLAR TÜRKİYE DÜŞMANLARI TERÖRİSTLER FETÖCÜ HAŞHAŞİLER GERİDEN AYDINLAR SAHTE ÇAĞDAŞLAR DİPLOMALI OLUPTA KENİ DEVLETİNE DEVLET BAŞKANINA SALDIRAN BATIYA VE TERÖRE DESTEK OLAN AKIL FUKARALARI,,NAMUSLU İMANLI ŞEREFLİ GERÇEK DEVRİMCİ GERÇEK AYDIN ADALETLİ MERHAMETLİ VATAN MİLLET SEVDALISI İNSANLIK DOSTU ERDOĞANA DÜŞMAN ,,ÖYLEYSE SONUNA KADAR ERDOĞAN SONUNA KADAR AK PARTİYİ DESTEKLİYORUZ

Misafir

AKP’nin “çözüm süreci”ni bitirme gerekçesi olarak gösterdiği iki polis cinayetini kimin ya da kimlerin işlediğini sormak gerekecek. Ceylanpınar'da Ceylanpınar’da iki polisin öldürülmesi olayının araştırılması için HDP Meclis komisyonu kurulmasını istedi. Ancak bu önerge AKP ve MHP oylarıyla reddedildi. ....................

erhan can

Münbiçte BOP un ileri karakolu olarak görevdeyiz.ABD Pkkya üs kurdu ve TIRlarla silah cephane yardımı yapıyor donatıyor.Biz de devriye görevi diye seviniyoruz.

bir basit vatandaş

Amerika ile beraber denetim, beraber devriye nasıl olacak? ABD askerlerinin arasında YPG / PYD liler de bulunacak mı?

Misafir

YSK'nin son genelgesi şaibe kuşkusu yarattı: Mühürsüz oy kalmasın... Oyunuza nasıl sahip çıkacaksınız?

  • 1