BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Trump'tan PKK için skandal açıklama

ABD Başkanı Trump, Rakka'nın DEAŞ'tan temizlenmesiyle ilgili terör örgütü PKK/PYD'yi tebrik ederken "Güçlerimiz bütün şehri DEAŞ'tan temizledi" ifadesini kullandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
Misafir

ı love Donald trump so much

Misafir

Bu Adam hakli konusuyor bilinci yerinde dunyaya hukmedecek kapasite var Allah daha cok guc kuvvet versin

ASİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

BU ADAM GERÇEKTEN BUNAKMIŞ DEAŞ ŞI BİTİRDİM DİYOR ONUN YERİNE PKK LILARI GETİRDİM DİYOR MANYAK ONLAR DEAŞ DAN DAHA BETER BUNAK TRUMPPPPPP

Misafir

inşallah bu kullandıkları terör köpekleri kendi sonunu getirir biri terör devleti biri terör gurubu iki soysuz kan emici gurup inşallah bir birinin sonunu hazırlıyor.

türkmen

bu adam çok mühim adam abd yi bitirebilecek kapasite bunda mevcut ne mutlu dünyaya.

Aa

Bu adamın psikolojik tedavi görmesi lazım

Misafir

Hey kovboy....Türkiyeden defol...tüm beslemelerini...fetöyü...pkk yı....pydy....ypg yi....ajanlarını....köşe başı yazarlarını al defol....

Kulak kuşçu

Kardeşim termonukleer teknolojiye balistik fuzelere sahip değilseniz bütün söyledikleriniz, onlara sinek viziltisi gelir. Kimse çenesini yormasin.

Misafir

koftiden buyukluk hulyasina kapilan amerika kala kala pkk gibi dunyanin en kales teror orgutune kaldi bu hayra alamet bir durum amerika icin sonun baslangici

sarı kafa

yapanda sizsiniz temizlemiş gibi görünende sizsiniz hem daişi üretin hemde bitirecez dıyin he ye ya bizde yedik

Misafir

Demek Trump Türkiye'de yaşayan biri olsa IŞİD'le mücadele edenlere destek vermekten Terör örgütü propagandası yapmaktan diye zindana kapatılacak!...

kırçıl

Adamlar boş durmuyor laf!!! Afganistan ile başlayan emperyalist işgal tüm İslam ülkelerine yayılmış, son halkası Suriye olmayan işgal hareketini Türkiye ile sonlandırıp Müslümanları fiili olarak kendilerine sorgusuz sualsiz köle yaparak bitirmek istiyorlar. Müslümanlar uyanın artık!!! Mukaddes beldelerinizi kirli postalları ile kirletmelerine ramak kaldı!!!! Allah(c.c.) kafirleri kahreyleyip, onlara uşaklık edenlerin burunlarını yerlerde süründürsün!!!

kırçıl

Afganistan ile başlayan emperyalist işgal tüm İslam ülkelerine yayılmış, son halkası Suriye olmayan işgal hareketini Türkiye ile sonlandırıp Müslümanları fiili olarak kendilerine sorgusuz sualsiz köle yaparak bitirmek istiyorlar. Müslümanlar uyanın artık!!! Mukaddes beldelerinizi kirli postalları ile kirletmelerine ramak kaldı!!!! Allah(c.c.) kafirleri kahreyleyip, onlara uşaklık edenlerin burunlarını yerlerde süründürsün!!!

kırçıl

Afganistan ile başlayan emperyalist işgal tüm İslam ülkelerine yayılmış, son halkası Suriye olmayan işgal hareketini Türkiye ile sonlandırıp Müslümanları fiili olarak kendilerine sorgusuz sualsiz köle yaparak bitirmek istiyorlar. Müslümanlar uyanın artık!!! Mukaddes beldelerinizi kirli postalları ile irletmelerine ramak kaldı!!!!

kırçıl

Elindeki kanı temizleyemez, teröristlere verdiği silahları örtemez. Teröristlerle yaptığı işbirliğinin hesabını bir gün gelir verirler. Allah (c.c.) zalimlere diz çöktürendir. Ellerinde masum ve mazlum Müslümanların kanlarında var.

Misafir

Kendi çıkardığınız pisliği başka bir pislikle temizleyemezsiniz illa bulaşır sıvanır. Deaş gider yenisini çıkartırlar yakında.

Turgut Şentürk

İnsanlık düşmanı, şeref yoksunlarının ne olduklarını bizler iyi biliyorduk ta, son yıllarda fetö kahpelerini pkk lı teröristleri himayeleriyle dünyanın başına nasıl bir bela olduklarını kendileri göstermeye başladı. Kıyamet bunlar için kopacak yakın zamanda.

  • 1