BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.438,07

Trump'tan operasyon sonrası yeni Suriye açıklaması!

ABD, İngiltere ve Fransa koalisyonu Suriye'yi vurdu. ABD Başkanı Donald Trump Suriye operasyonu konusunda yeni açıklamalarda bulundu. Trump; ''saldırısı o kadar mükemmel ve isabetli bir şekilde yerine getirildi'' dedi ve medyaya sert çıktı. ABD'nin BM Daimi Büyükelçisi Nikki Haley, ABD'nin Suriye'deki hedeflerini gerçekleştirene kadar ülkeden askerlerini çekmeyeceğini açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Misafir

Suriye'yi değil CİA ve Pentagon'un bazı birimlerini vurdun

Akif

Suriye'de olan biten olayların gerçek hedefi Türkiye'dir. Bu kesin bir bilgidir. Türkiye'nin geleceğine karşı ön alma çabası söz konusudur. Türkiye'yi hiç bir güç engelleyemez fakat bunun farkında değiller. Öğrenecekler.

Misafir

Daha kaç gün oldu Trump Suriye'den çekiliyorum dedi ve der demez döndüler Esad'ı bombaladılar, çekilemiyorlar bir türlü çekilemezler, o bombalar kaç milyon dolar yağdırıyorlar bomba ile paraları, kaz gelen yerden tavuk esirgenirmi,mıknatıs var bunlarda çekiyor

Akif

Söylemlere bakılırsa, ABD yerleşik olmaya çalışıyor.İkinci İsrail saplantı haline gelmiş.

Akif

Bu ülkelere kısmen Rusya ve İran'da dahildir. Çok daha güçlü olacağız, Suriye'nin bir an önce bu akbabalardan kurtulması gerekiyor. Bu ayrıca Türkiye için çok önemlidir.

Akif

Türkiye tuzaklara karşı son derece dikkatli olmalı.Suriye, emperyalist devletlerin çekişme alanına dönüşüyor. Bu bir yerde Türkiye'ye zarar verme amacı taşıyor.Amaç, Türkiye'yi parçalamak, etkisiz pasif bir ülke haline getirmek, Süper bir devlet olmasının önüne set çekmek, Maddi zarara uğratmak, pkk-ypg (fetö gibi) teröristleri kullanarak Türkiye'nin zayıflamasını sağlamak. Bu İsrail-ABD ve malum bazı AB ülkelerinin 40 yıllık rüyası. Bu ülkelere karşı her türlü önleyici tedbiri almak zorundayız.

Misafir

Görev tamamlandı başlıkları ama hala görev daha tamamlanmadı, ABD, İngiltere,Fransa Esad'ı niye bombaladı bunun gerçek nedeni ne, kimyasal silahtan ölmüş insanlar içinmi hangisi umrunda şayet Suriye'deki insanlar çok umrunda olsaydı bunların en başından burayı bu hale gelmesi için plan proje yapmaz oraya terör örgütlerini sokup bunları beslemezlerdi, bu kadar insan öldü bunların nedeni bunlar iyi niyetli olsalardı buraya dokunmazlardı, ABD ve yavruları karar verdiler heralde artık esadı çekelim zamanı geldi,Mirac gecesinde başladılar işe,bu Trump kimin adamı arkasında kimler var,medya kimin elinde malum bunlarda Trump'tan pek haz etmiyorlar anlaşılan Trump ceplerine dokunuyor biraz

Akif

Bir an önce Suriye anayasa çalışmaları başlamalı aksi halde bu savaş genişleme potansiyeli taşıyor.

Akif

Hedefleriniz neler açıkla?, biz biliyoruz fakat terörist bir devlet kuramayacaksınız!, diğer hedeflerini gücün yetiyorsa yaparsınız, siz en iyisi çekilin yoksa bir Dünya savaşına sebep olacaksınız.

Misafir

Bana gore ABD Fransa ve Ingiltere bu savasta kaybettiler Uc ulke tek ulke olan Suriye ye karsi kaybettiler yeteri kadar basari diyemem geri teknoloji ileri teknolojiye karsi buyuk kazanc ABD Fransa Ingiltere bu savasi kaybetti kazanan taraf Basta Rusya savas teknolojisi ve bu teknolojiyi kullanan Suriye Saygilarimla Kenan Demir

misafir

Tayip yanlis yolda tc cumhurbaskani olarak yanlis yapiyor

HER YER GEZİ

SUÇ UYDURMA SUÇU İŞLİYORLAR......NEYLE SUÇLAYACAKLARINI BİLMİYORLAR!........

dobra

103 füzesen 71 inin havada vurulması mı başarı

Süli

Maalesef dünyayı psikopat ve şizofrenlerin idare ettiğini görüyoruz.

  • 1