BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,91
ALTIN 2.434,16

Trump'tan Almanya'ya çok ağır suçlama! Rusya'nın esiri...

ABD Başkanı Donald Trump, NATO zirvesi için gittiği zirvede Almanya'yı "Rusya'nın esiri" olmakla suçladı. Trump'a göre Almanya, Rusya'dan gaz aldığı için Rusya'ya esir düştü...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Misafir

2)hatta,marttaki yerel seçimlerin üçü bir arada şeklinde olması isteği ağır basıyormuş.2019 martında üçü bir arada seçim kararı verirlerse şaşmayın.başkanlık,genel,yerel seçimleri martta üçü bir arada olabilir.ekonomik olarak sıkışan erdoğan,dünyaya şirin gözükmek,göz boyamak başta avrupa ve abd ile yiyi geçinmek politikasına geçecekmiş.tabi bu durum, vartayı atlayana kadar sürer.eğer sizi aldatabilirse,oyun ve hedeflerini gizlice ve sinsica devam edecektir.huylu huyundan vaz geçmez,derler.

Misafir

1)yaklaşık iki saat önce aldığım isthbaratı ,sizlerle paylaşmak istiyorum.akp tabanı,seçim sonuçlarından memnun değilmiş.tek başlarına iktidar olmak istiyorlarmış.bahçeli de,akp nin mhp eline düşmesinden rahatsızmış.kamuoyu önünde, akp nin ezik olmasına üzülüyormuş.erdoğan,bahçeli,akp kurmayları,akp seçmen tabanı genel seçimlerin yenilenmesinden yana tavır koyuyorlarmış.

Misafir

Amerika Almanyayi ve Merkeli sildi. Bundan sonra Amerikanin öncü gücü Fransa ve Macron dur. Onun icin Fransa Suriyede ve Kibrista görev aliyor.

Komik ama güldürmüyor...Çünkü trajikomik!..

Onlardan korunsunlar evet ama YA SİZLERDEN BU GÜZEL DÜNYAYI KİM KORUYACAK?....

vay be

Trımp ın kafa çalışıyiiii....

  • 1